Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Stylish Start? Milyen ez a cím?

Stylish Start? Milyen ez a cím?

Figyelt kérdés

Szerintetetek milyen divatblogcímnek??

És ezek: Stylish beginning, Fashion for life,in style in life, Stylemaker ????

#divatblog #divat.blog
2013. ápr. 26. 20:20
 1/4 anonim ***** válasza:

ezek mind elég unalmasak, vmi ötletesebb kéne :D

annyi divatblog van már, midnegyik style meg fashion, ami nem igazán érdekes, odatalál az ember aztán el is felejti ahogy jött (kivéve ha berakja kedvencekbe gyorsan)

vmi olyan kell amire könnyen emlékezik az ember, pl. Pézsmafarkú Pocokmókus sminkblogja vagy vmi ilyesmi. najó ez is baromság, csak vmi röhejes név kell amit megjegyeznek az emberek :DDD sztem... persze ha komolyabb ember vagy maradhatsz a stylish címeknél cska azok sztem unalmasak :(((

2013. ápr. 26. 20:56
 2/4 anonim ***** válasza:
Magyarblognak legyen magyar neve.. Mikor már a 158-dik beauty and fashion vagy style című blogot látom hajlamos vagyok figyelmen kívül hagyni legyen az bármilyen jó is mert angol , magyar blog vegyesen ömlesztve..Ennél még a vőrös ajkak tűsarok is kreatívabb lenne kb, vagy a stílus szemle..
2013. ápr. 27. 08:28
 3/4 A kérdező kommentje:
végül Csinos Hiúságok lett a címe ! Szerintetek az jó??
2013. ápr. 27. 12:00
 4/4 anonim ***** válasza:
nem, de azért sokkal jobb :DD
2013. ápr. 27. 15:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!