Nagyon lapos a fenekem?
úgy vettem észre,hogy lapos ,a barátom szerint nem az de én úgy látom ,hogy az és már utálom .Elkezdtem edzeni hátha attól jobb lesz.
2 kerdes merult fel bennem:
1. A baratodnak miert nem hiszed el, hogy nem lapos es tetszik neki? Illetve ha a baratodnak nem hiszed el, akkor teljesen ismeretlen, arctalan-nevtelen emberek valaszainak hinni fogsz?
2. Ha tenyleg inkabb az arctalan-nevtelen valaszokban bizol, akkor kb. hany darab valaszra lesz szukseged, hogy megnyugodj?
Egyebkent meg azt mondom, hogy elsosroban neked kellene elegedettnek lenned sajat magaddal es ez szerencses esetben nem pusztan abbol kellene, hogy fakadjon, hogy mik a kulso visszajelzesek. Aki csak ettol teszi fuggove az onkepet, az konnyen orok bizonytalansagra karhoztathatja magat.
Fájdalmasan jó... :D Az edzés viszont biztosan nem válik a kárára, úgyhogy nyugodtan.
De már így is tökéletes. :)
Csajok, tanuljátok meg, hogy tükörben fotózásnál a vakut ki kell kapcsolni!
Egyébként ha úgy érzed lapos a feneked, csak szólj nekem! Kézrátétellel segítek rajta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!