Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » FIÚK, belegondoltatok már...

FIÚK, belegondoltatok már abba, hogy esik egy lánynak, ha leszőkézitek, mert szőke a haja, pedig jól tanul? :S

Figyelt kérdés
És nem viccből, úgy h "szöszi" vagy ilyesmi?
2013. máj. 2. 10:23
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Kissé frusztrált vagy, nem?
2013. máj. 2. 10:43
 2/7 anonim ***** válasza:
47%
Aki komolyan veszi, megsértődik ezen, az meg is érdemli, hogy leszőkézzék.
2013. máj. 2. 11:03
 3/7 pinkpancser ***** válasza:

Egy szőkére azt mondani, hogy szőke? Na ez tűrhetetlen!

Na azt ugye tisztáztuk, hogy kívűl szőke vagy. Na de belül? Szőke vagy sötét? :)

2013. máj. 2. 14:38
 4/7 anonim ***** válasza:
47%

Festett szőke vagyok, és ha valamit rosszul csinálok, rögtön jön a leszőkézés. Nagyon rosszul esik, mivel nem vagyok buta, jól tanulok és jelenleg egyetemre készülök.

Nem értem miért szeretik sértegetni az embert ilyesmivel, hiába vicc, de akkor is magára veheti.

És aki megsértődik rajta vagy rosszul esik neki, nem kell még pluszban belerúgni, kedves 2.

2013. máj. 2. 14:51
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is festett szőke vagyok és ha rosszul csinálok valamit engem is leszőkéznek, aztán nevetek rajta egy jót másokkal együtt. Ennyi. Miért kell ezt komolyan venni sose értettem.
2013. máj. 2. 15:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Szőke vagyok, de nekem nem szokták mondani csak nagyon ritkán. Röhögök rajta és ennyi. Minek vegyem magamra, ha úgyis csak vicc? Én sem vagyok egyébként buta, de ha pl vmi hülyeséget csinálok akkor még én is mondom h hát szőke vagyok na xd

Komolyan ha valaki már ilyen kis dolgon megsértődik, annak vmi gond van a gondolkodásmódjával és a felfogásával.

2013. máj. 3. 12:09
 7/7 A kérdező kommentje:
én nem szoktam rajta megsértődni
2013. máj. 3. 21:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!