Az ilyen poci ciki?
(Tudom, hogy a képen látható hölgy várandós)
Megértem, aki azt mondja, sokkal jobb a totál lapos, de sajnos ilyen jutott.
Elég sokat fogytam ígyis, többet nem merek, mert félek, ha megpróbálom eltüntetni a hasam, lefogy a mellem is.
Amugy nem szeretem mutogatni (ezért is nem saját képet tettem fel), max. ha strandra megyek.
Amugy rendben az alakom, tipikus homokóra, csak pocis vagyok.
Köszi a pozitív kommenteket! :)
Kb egy hónapja kezdtem a fogyózást, 4kg ment le. Az alakom jónak nevezhető, mert arányos (170cm 55kg, 90-63-90), de a hasam miatt mindig szégyenlős voltam.
Ilyen volt az álmom:
De sajnos a fogyás így is eléggé megviselt (testileg és idegileg), hiába csak kis súlyról van szó. (Meg mint már írtam, félek, hogy lefogynak a melleim is. 75C van jelenleg, és tökléetesen el vagyok velük, nem szeretnék kisebbet)
Ha te meg vagy vele elégedve akkor jó, de láthatóan nem tetszik neked, így valamit csinálnod kéne vele. De tudtommal ehhez nem fogyás kell, hanem torna, sport, edzés. Fogyástól nem lesz laposabb a hasad.
Húgomnak sokkal nagyobb a hasa a tiédnél, pedig 170 cm 45 kg. Amúgy iszonyat vékony, de a gép előtt ül egész nap, így nem csoda ha pocakos.
Nem cukit írt, hanem cikit.
Szerintem szép. :) Csajos, egy kevéske felesleggel, ami KELL, mert nekem konkrétan az jön be, ami markolható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!