Az ilyen poci ciki?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

(Tudom, hogy a képen látható hölgy várandós)

Megértem, aki azt mondja, sokkal jobb a totál lapos, de sajnos ilyen jutott.

Elég sokat fogytam ígyis, többet nem merek, mert félek, ha megpróbálom eltüntetni a hasam, lefogy a mellem is.

Amugy nem szeretem mutogatni (ezért is nem saját képet tettem fel), max. ha strandra megyek.

Amugy rendben az alakom, tipikus homokóra, csak pocis vagyok.

2013. máj. 1. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem ciki.
2013. máj. 1. 17:13
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem gáz, nyugi:) pont jó, felesleges lenne még fogynod:)
2013. máj. 1. 17:14
 3/9 anonim ***** válasza:
35%
Ilyen a normális testalkat annak, aki nem várandós!
2013. máj. 1. 17:23
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszi a pozitív kommenteket! :)

Kb egy hónapja kezdtem a fogyózást, 4kg ment le. Az alakom jónak nevezhető, mert arányos (170cm 55kg, 90-63-90), de a hasam miatt mindig szégyenlős voltam.

Ilyen volt az álmom:

[link]

[link]

De sajnos a fogyás így is eléggé megviselt (testileg és idegileg), hiába csak kis súlyról van szó. (Meg mint már írtam, félek, hogy lefogynak a melleim is. 75C van jelenleg, és tökléetesen el vagyok velük, nem szeretnék kisebbet)

2013. máj. 1. 17:32
 5/9 anonim ***** válasza:
21%
Előző vagyok. Amit most linkeltél az nagyon csúnya!
2013. máj. 1. 17:34
 6/9 anonim ***** válasza:
21%
Az előző 2 válasz írója vagyok. Azok a szebbek, amiket először linkeltél. Amit másodszorra, azok közül a második kép szebb, de nem annyira szép, mint a főkérdésben szereplő képeken.
2013. máj. 1. 17:41
 7/9 anonim ***** válasza:

Ha te meg vagy vele elégedve akkor jó, de láthatóan nem tetszik neked, így valamit csinálnod kéne vele. De tudtommal ehhez nem fogyás kell, hanem torna, sport, edzés. Fogyástól nem lesz laposabb a hasad.

Húgomnak sokkal nagyobb a hasa a tiédnél, pedig 170 cm 45 kg. Amúgy iszonyat vékony, de a gép előtt ül egész nap, így nem csoda ha pocakos.

2013. máj. 1. 17:44
 8/9 anonim ***** válasza:
mitől lenne cuki egy has?
2013. máj. 1. 17:51
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem cukit írt, hanem cikit.

Szerintem szép. :) Csajos, egy kevéske felesleggel, ami KELL, mert nekem konkrétan az jön be, ami markolható.

2013. máj. 2. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!