Mennyire gaz/ciki ez?
Figyelt kérdés
Van egy szep narancssaga ruham. 1x volt rajtam, es annyira dogos ez a ruci, es felvettem egy magassarku cipovel, kisminkeltem magam...,es csinaltam egy nehany kepet, amit feltettem facebookra. Mit gondoltok errol?2013. ápr. 26. 16:20
1/8 anonim válasza:
Mért lenne gáz?
mindenki ezt csinálja, ahogy hallom ( én nem vagyok fent, szal nemtudom )
2/8 anonim válasza:
Én utálom az ilyet, szerintem nagyon gáz.
3/8 anonim válasza:
Az nem gáz, hogy felvetted a ruhád. De azzal már nem tudok mit kezdeni, hogy az emberek kirittyentik magukat otthonra, és elkezdik fotózni magukat mindenféle pózban, majd ezt azonnal töltik fel a netre. Nekem ilyenkor az jut eszembe, hogy ezek az emberek irtó magányosak lehetnek, ha ezt csinálják szabadidejükben...Úgyhogy amit csináltál, az vér ciki.
4/8 A kérdező kommentje:
Viszont honnan tudjak az emberek azt, hogy en nem bulizni voltam, hanem csak ugy csinaltam egy kepet?
2013. ápr. 26. 17:33
5/8 anonim válasza:
Ha látnák a képet, az emberek 90% tudná, hogy nem bulizni készültél. És nem is tévednek.
6/8 A kérdező kommentje:
es mibol gondolnanak, hogy nem bulizni keszultem? kedves utolso?
2013. ápr. 26. 18:26
7/8 anonim válasza:
Szerintem ne foglalkozz velük. Szerintem nem gáz, mert valóban mindenki ezt csinálja. Menő csaj/ nem menő csaj. Én is szoktam kirakni ilyen képeket és még egyszer sem gondoltam azt, hogy de ciki, illetve még engem sem szólt meg senki, amiatt, hogy miért rittyentem ki magam a kép kedvéért. Like-olják az emberek és kész. Senkinek semmi köze hozzá.
8/8 anonim válasza:
Én cikinek tartom az ilyesmit, de legalább nem vagy egyedül vele :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!