21/37 anonim válasza:
Bmeg előző, nézd már meg az alakját!
22/37 anonim válasza:
attól még hogy egy névtelen ügynökséghez elmész, tényleg nem leszel modell. egyébként a beállított képen erős hetest adnék rád, a másikon sokkal fiatalabbnak tűnsz.
23/37 anonim válasza:
23.15
Mit nézzek rajta?
Szimplán vékony, ennyi. Se melle, se csípője. Igaz, a többiből nem látszik sok, de nekem a lába sem tűnik bombának.
24/37 anonim válasza:
Szerintem egy átlagos, kb. 13 éves lány vagy. Se több, se kevesebb.
25/37 anonim válasza:
A modelleknek általában kicsi a mellük, a modellalkathoz nem illik a nagy mell. A lába is nagyon vékony, szerintem-ha az arcára nem is mondod- de az alakjára nem lehet azt mondani, hogy átlagos. Ennél vékonyabb már csúnya, nekem nem tetszenek a csont és bőr anorexiás modellek, ennél soványabb ne legyen egy modell. Jó példakép mondhatom, ha egy ilyen alak átlagos és a csont és bőrt istenítik...
26/37 anonim válasza:
Te nagyon el vagy tévedve kedves utolsó. Én pont az ellenkezőjét fejtettem ki annak, mint amit te írtál. Remélem megtanulsz szöveget értelmezni.
A kérdező nálam már a csúnyán vékony kategóriába tartozik, nekem azok a lányok tetszenek, akiknek szép, feszes, kisportolt teste van, nem néhány pálcika végtagja.
28/37 anonim válasza:
Azt írtad: szimplán vékony. Én ebből azt szűrtem le, hogy neked ez csak vékony, de nem annyira, hogy modell lehetne. Akkor félreértettem a mondatodat, bocsi. Amúgy modellnek tökéletes alak szerintem.
29/37 anonim válasza:
az arcod szép,de véleményem szerint túl vékony vagy.
30/37 anonim válasza:
Nem túl vékony,inkább közepes kicsit sablonos.De én szerintem a sportosabb lányok szebbek,nem vagy formás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!