Duci nő a strandon?
Miért kellene kiröhögni vagy undorítónak tartani?
Nem ismered az illetőt. Lehet, hogy betegsége miatt ilyen, lehet, hogy majd' megfeszül, hogy lefogyjon, de valamiért nem tud. Viszont, ha jól érzi magát a bőrében, vagyis elfogadta magát olyannak, amilyen, akkor az látszik a kisugárzásán, a mosolyán és már nem is azt látja benne az ember, hogy van rajta néhány felesleges kiló.
Én nem tartozom ebbe a táborba, de egy gyerekkori operáció eredményeként a szegycsontomból a köldökömig húzódik egy nem túl szép műtéti heg. 14 éves korom óta bikinit hordok, nem érdekel, ki mit szól hozzá. Megjegyzem, olyan is volt, hogy ujjal mutogattak rám, pedig annyira azért nem is csúnya...
Lehet velem van a baj, de én a strandra azért megyek, hogy fürödjek, ússzak, csúszdázzak, zabáljak, jól érezzem magam, stb. Nem pedig azért, hogy számomra teljesen idegen és érdektelen emberekről alkossak véleményt.
24/F
nem kifutó a strand :))
mindenki kimehet. szerintem még a legducibb ember is, aki 100 kg felett van, mert a strand mindenkié.. az már más kérdés, hogy egyes emberek kiröhögnek valakit a külseje miatt, de ők magukat minősítik.
én is voltam duci és eleinte nagyon feszengtem, de aztán feloldódtam és nem érdekelt, hogy ki mit gondol rólam. mellesleg nekem nagyon nem állt jól a duciság :D de láttam olyan lányt, aki nagyon szép volt duciként is, kicsit még irigy is voltam :'D
Ne azért menj/ne menj strandra, hogy mit gondolnak Rólad mások! Menj azért, hogy jól érezd magad, a kritikusokat pedig sz..d le! Bennük is lehet hibát találni.
És ne felejtsük el, hogy az a plusz más testrészen is meglátszik és ugye kellemesebb látvány a szép domborzat, mint a síkság ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!