Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Duci nő a strandon?

Duci nő a strandon?

Figyelt kérdés
Hogy viszonyultok a fürdöruhás, persze nem bikinis, ducibb, molettebb csajokhoz a strandon? Undoritoak? Kiröhögni valoak? Vagy egyáltalán mi a vèleményetek?
2013. ápr. 30. 13:30
1 2 3
 11/21 klopusz ***** válasza:
100%

Miért kellene kiröhögni vagy undorítónak tartani?

Nem ismered az illetőt. Lehet, hogy betegsége miatt ilyen, lehet, hogy majd' megfeszül, hogy lefogyjon, de valamiért nem tud. Viszont, ha jól érzi magát a bőrében, vagyis elfogadta magát olyannak, amilyen, akkor az látszik a kisugárzásán, a mosolyán és már nem is azt látja benne az ember, hogy van rajta néhány felesleges kiló.

Én nem tartozom ebbe a táborba, de egy gyerekkori operáció eredményeként a szegycsontomból a köldökömig húzódik egy nem túl szép műtéti heg. 14 éves korom óta bikinit hordok, nem érdekel, ki mit szól hozzá. Megjegyzem, olyan is volt, hogy ujjal mutogattak rám, pedig annyira azért nem is csúnya...

2013. ápr. 30. 13:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

Lehet velem van a baj, de én a strandra azért megyek, hogy fürödjek, ússzak, csúszdázzak, zabáljak, jól érezzem magam, stb. Nem pedig azért, hogy számomra teljesen idegen és érdektelen emberekről alkossak véleményt.

24/F

2013. ápr. 30. 14:02
 13/21 anonim ***** válasza:
11/11 teljesen egyetértek!!! Én inkább nem is bámulom meg az ilyet. Tudom, hogy elég rossz, hogy mindenki megbámulja meg ujjal mutogatnak, legalább én ne tegyem. Semmi szégyellnivalód nincs neked se és a duciknak se. Anyukámnak is van vakbélműtét utáni hege, és? Attól megy strandra és bikinibe és nagyon jól teszi. És én se szeretem ha megbámulják emiatt.
2013. ápr. 30. 14:03
 14/21 anonim ***** válasza:

[link]

ez szerintem csinos

de tankiniket is kipróbálhatod

2013. ápr. 30. 14:03
 15/21 anonim ***** válasza:
Nekem aztán mindegy ki hogy néz ki, nem szokásom másokat bámulni a strandon.
2013. ápr. 30. 14:05
 16/21 A kérdező kommentje:
De sok jó indulatú ember van itt! :) úgy örülök nektek!
2013. ápr. 30. 14:06
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

nem kifutó a strand :))

mindenki kimehet. szerintem még a legducibb ember is, aki 100 kg felett van, mert a strand mindenkié.. az már más kérdés, hogy egyes emberek kiröhögnek valakit a külseje miatt, de ők magukat minősítik.

én is voltam duci és eleinte nagyon feszengtem, de aztán feloldódtam és nem érdekelt, hogy ki mit gondol rólam. mellesleg nekem nagyon nem állt jól a duciság :D de láttam olyan lányt, aki nagyon szép volt duciként is, kicsit még irigy is voltam :'D

2013. ápr. 30. 14:08
 18/21 A kérdező kommentje:
Na, fizukor megyek, és beruházok egy jó fürdöruhára. Remélem lesz merszem felvenni...
2013. ápr. 30. 14:11
 19/21 pinkpancser ***** válasza:

Ne azért menj/ne menj strandra, hogy mit gondolnak Rólad mások! Menj azért, hogy jól érezd magad, a kritikusokat pedig sz..d le! Bennük is lehet hibát találni.

És ne felejtsük el, hogy az a plusz más testrészen is meglátszik és ugye kellemesebb látvány a szép domborzat, mint a síkság ;)

2013. ápr. 30. 14:33
 20/21 anonim ***** válasza:
Én úgy nézek ki, mint a képen szereplő nő: [link] Jól érzem magam a bőrömben, van egy vőlegényem aki szeret, és ezek a legfontosabbak. Még soha nem kaptam kritikát vagy rosszindulatú megjegyzést, amiért így nézek ki. A hátam mögött persze lehet magyaráztak. Strandra is megyek, akinek nem tetszik, az ne nézzen rám. De tényleg nem láttam még senkit, aki úgymond undorodott volna tőlem. Én sem piszkálok senkit a kinézete miatt, egy normális, értelmes ember nem a testsúly alapján dönti el ki milyen ember.
2013. ápr. 30. 15:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!