Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Duci nő a strandon?

Duci nő a strandon?

Figyelt kérdés
Hogy viszonyultok a fürdöruhás, persze nem bikinis, ducibb, molettebb csajokhoz a strandon? Undoritoak? Kiröhögni valoak? Vagy egyáltalán mi a vèleményetek?
2013. ápr. 30. 13:30
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
sehogy. miért lennének undorítóak? nincs róla véleményem, érezze magát jól.
2013. ápr. 30. 13:35
 2/21 anonim ***** válasza:
24%

A ducibb,molettebbel nincs baj,duciként is lehetsz szép.

De a hájasak,akiknek a hasa tartja fenn a mellét,a combjai meg akkorák hogy nekem komplett ruhatárat lehetne varrni a nadrágjukból,és mégis bikiniben folynak be a vizbe,na az gusztustalan.

2013. ápr. 30. 13:38
 3/21 A kérdező kommentje:
Végülis a kettö között vagyok. Nem 5kilo felesleg van rajtam, de nem is 30... Ezer éve nem voltam strandon, de idén szeretnek kimenni.
2013. ápr. 30. 13:41
 4/21 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem nem gusztustalan. Miért ne érezhetné magát jól a strandon egy kövér vagy duci ember? Ennyi erővel senki ne menjen strandra mert mindenkibe van hiba. Szerintem az a gusztustalan aki kiröhögi őket.
2013. ápr. 30. 13:42
 5/21 anonim ***** válasza:
nem zavar, de ha ránézek, nem vonz és nem gondolom azt, hogy jól néz ki, de nem röhögöm ki vagy ilyesi. inkább csak úgy van :D
2013. ápr. 30. 13:45
 6/21 anonim ***** válasza:

[link]

Ennél ducibb vagy?

2013. ápr. 30. 13:48
 7/21 anonim ***** válasza:

tök mind1 h duci e

csak tudja hogy mit lehet és mit NEM lehet fölvennie

speckó erre jó példa a cicanadrág

2013. ápr. 30. 13:51
 8/21 A kérdező kommentje:
A kilom ott körül lehet. Az arányok másak. Nincs olyan vastag a combom, széles a csipöm, de deréktájt meg több hájam van. :) poNt ezért nem vennék bikinit.
2013. ápr. 30. 13:57
 9/21 anonim ***** válasza:
Strandról beszélünk,ott nincs ami takarjon igazából (persze,kendő és társai,de a vizbe nem viheted)
2013. ápr. 30. 13:57
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez gáz:

[link]

Ez egyáltalán nem :

[link]

Mindenki tudjon a testalkatához megfelelően öltözködni! :)

2013. ápr. 30. 13:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!