Szerintetek alacsony vagyok a koromhoz képest?
Figyelt kérdés
13 éves lány vagyok és csak 170cm.Ez nagyon alacsony?A szüleim mindig mondogatják hogy nőhetnék még úgy 5cm-ert.Anyukám 162cm, apukám, 193cm, egyik nagymamám 170cm a másik 160körüli, nagyapáim mindkettő 180-185körüli.Van egy anyai lány féltestvérem aki 170cm, de neki az apukája 175cm körüli,apai lány féltestvérem is 170.Akkor már nem növök többet?Nagyon alacsony?Egyenlőre még magasnak számítok, de félek hogy megállok a növésben.Szerintetek milyen magasra nőhetek?2009. szept. 27. 15:51
1/12 anonim válasza:
istenem....
én 18 évesen vagyok 170 cm és teljesen megfelelő méretem van
mellesleg még fogsz nőni az biztos
2/12 anonim válasza:
Te jó ég... Szerinted 170 cm ALACSONY? Én ennyi idősen 145 centi körül voltam.
3/12 anonim válasza:
175 cm vagyok és 18 éves ,még is azt kívánom bár összemennék, mert így is kilógok a sorból. Szóval SZERINTED??
4/12 anonim válasza:
Jaj, dehogy alacsony :D Még egy felnőtt nőnek sem. Magas vagy, ha most meg is állsz a növésben, akkor is pont jó leszel. Nőhetsz még persze.
Én is 13 vagyok, és 150 cm :\ Szóval ez az alacsony :D
6/12 anonim válasza:
Mondjuk én nem vagyok alacsony (177cm), de jópár olyan (felnőtt) ismerősöm van, akik talán még a 155 cm-t sem érik el. Na ők mit szóljanak? 13évesen kifejezetten magasnak számít a 170 cm, és több mint valószínű, hogy még néhány évig fogsz nőni, a növekedés nem fejeződik be ilyen korán. De ha nem nőnél, még az se lenne "baj", Magyarországon egy 170 cm-es nő kifejzetten magasnak számít(nemhogy egy gyerek), a magyar nők átlagmagassága 160 cm.
19/L
7/12 anonim válasza:
alacsony nem vagy, viszont elég butus. Mi van akkor, ha nem leszel nagyobb? Megölnek? Tudatom veled, hogy az átlagos női magasság kb 162cm körül van. Ha 'megállsz' a növésben, mint ahogy írtad, akkor is bőőőven magasabb leszel a nők felénél. Szóval nyugodj le.
8/12 anonim válasza:
én 15 éves vagyok és 155 cm.nem vagy alacsony.
9/12 anonim válasza:
Azért az, hogy 170centiméteresen kifejezetten magas azt nem mondanám. Átlagba vagy. Én 13évesen 175cm voltam. Ugyanmár.
10/12 anonim válasza:
énis 170 cm vagyok és 13/L de én inkább magasnak érzem magam mint alacsonynak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!