Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Jobb ha egy fiúnak, mind2...

Jobb ha egy fiúnak, mind2 fülében van fülbevaló?

Figyelt kérdés
a bal fülemben van, de gondolkodom rajta hogy a másikba is teszek. Megérné-e? vagy ez inkább nem jön be az embereknek, lányoknak?

2013. ápr. 29. 14:53
 1/7 anonim ***** válasza:
53%

A lányoknak az jön be, ha egyikben sincs. Inkább nevetséges, főleg az a szép nagy csilli-villi kő. A legkevésbé se férfias. Mondjuk manapság nem is divat férfiasnak lenni...

24/L

2013. ápr. 29. 15:02
 2/7 anonim ***** válasza:
Férfinak nevetséges a fülbevaló!
2013. ápr. 29. 15:08
 3/7 anonim ***** válasza:
szerintem az egy is elég gáz
2013. ápr. 29. 15:12
 4/7 anonim ***** válasza:
Hát ha nem köves, akkor még elmegy, egyébként nem igazán jön be.
2013. ápr. 29. 15:35
 5/7 anonim ***** válasza:
A köves fülbevalók nagyon undorítóak.Esetleg a karika még elmegy.
2013. ápr. 29. 16:22
 6/7 anonim ***** válasza:
Jó lenne ha az emberek a maguk nevében beszélnének, nem úgy hogy a nőknek ez meg az jön be... Ízlés kérdése, nekem nagyon is tetszenek a fülbevalók a pasikon. Persze csak az egyszerűbbek, ezüst kis karikák, vagy fekete bedugós. De ezekből bármennyi lehet a fülében, nem számít.
2013. ápr. 29. 16:47
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem úgy is jó lenne, nekem legalábbis tetszik. Vagyis, a köves fülbevaló nem tetszik, de a többi igen.
2013. ápr. 29. 17:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!