Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Porcba fülbevaló többi lent!?

Porcba fülbevaló többi lent!?

Figyelt kérdés

nyáron leszek 16 és szeretnék egy fülbevalót a porcba is ,és nem e tudtok EGERben ilyen helyeket ahol megcsinálják és h mennyi ért?!meg ez mitől lehetséges

http://www.youtube.com/watch?v=CInl0tCgv14&list=HL1364126491 és ha nem merem vagy nem tudom tisztítani akkor vissza lehet menni h segítsenek vagy akkor felejtsem el örökre??!

2013. márc. 24. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
Az Industrialt nagyon könnyen el lehet rontani, olyan szempontból, ha beguyllad véletlen utólag, akkor egy a lyuk hátoldalán ( vagyis a füled hátoldalán ) vadhús keletkezik. Nagyon csúnya tu dlenni, ilyne kis bőrkinövés szerű.. A tisztítáását ott elmagyarázzák nem nagy ördöngőség ...
2013. márc. 24. 13:30
 2/5 anonim ***** válasza:

Ahova én járok (bár az az ország másik fele Egerhez képest), ott elmagyaráztak mindent, papírt is kaptam a kezeléséről, és annyiszor mehettem vissza, ha nem sikerült szépen tisztítani, vagy nem voltam biztos valamiben, ahányszor csak akartam. :)

Normális helyen segítenek, visszamehetsz tisztításra, sőt, ahova én járok még kontrollra is vissza szoktak hívni.

2013. márc. 25. 15:23
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a gyors válasokat persze én nem olyat szeretnék amilyen a videóban van hanem a fül külső részébe:)
2013. márc. 25. 16:59
 4/5 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Egerben is csinálnak sok helyen. Akár a belvárosi tetováló szalonban (Dobó tértől nem messze), vagy sok helyen kozmetikusoknál (pl a 25ös kivezetőn van egy pár, illetve a panelrészen is akadnak.)

Ára 2500-5000 ft között mozog, szóval változó.

A videóról annyit, hogy egy plázanőtől elvárható volt, hogy így végezze, ha itt a gyik.hu-n rákeresel az industrial szóra, valahol már kommenteltem rá egy elég hosszút. De amúgy egy szimpla lyukat könnyű tisztítani relatív, és ha visszamész segítenek is.

Akármi kérdésed merülne fel, írj privátban!

- The Blueskin -

2013. márc. 28. 18:50
 5/5 A kérdező kommentje:
köszi a választ márc.27-én csináltam a lyukat három napja va n meg és szerencsére nincs semmi baj csak kicsit "feszít":D
2013. márc. 29. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!