Porcba fülbevaló többi lent!?
nyáron leszek 16 és szeretnék egy fülbevalót a porcba is ,és nem e tudtok EGERben ilyen helyeket ahol megcsinálják és h mennyi ért?!meg ez mitől lehetséges
http://www.youtube.com/watch?v=CInl0tCgv14&list=HL1364126491 és ha nem merem vagy nem tudom tisztítani akkor vissza lehet menni h segítsenek vagy akkor felejtsem el örökre??!
Ahova én járok (bár az az ország másik fele Egerhez képest), ott elmagyaráztak mindent, papírt is kaptam a kezeléséről, és annyiszor mehettem vissza, ha nem sikerült szépen tisztítani, vagy nem voltam biztos valamiben, ahányszor csak akartam. :)
Normális helyen segítenek, visszamehetsz tisztításra, sőt, ahova én járok még kontrollra is vissza szoktak hívni.
Kedves kérdező!
Egerben is csinálnak sok helyen. Akár a belvárosi tetováló szalonban (Dobó tértől nem messze), vagy sok helyen kozmetikusoknál (pl a 25ös kivezetőn van egy pár, illetve a panelrészen is akadnak.)
Ára 2500-5000 ft között mozog, szóval változó.
A videóról annyit, hogy egy plázanőtől elvárható volt, hogy így végezze, ha itt a gyik.hu-n rákeresel az industrial szóra, valahol már kommenteltem rá egy elég hosszút. De amúgy egy szimpla lyukat könnyű tisztítani relatív, és ha visszamész segítenek is.
Akármi kérdésed merülne fel, írj privátban!
- The Blueskin -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!