17 éves vagyok és még egyáltalán nem kezdett el nőni a mellem? Mit csináljak?
Szia!
A 2.és a 6. srác válasza nagyon tetszik!!Hihetetlen,h vannak még ilyen éretten gondolkodó fiatal pasik!:)(merthogy nem a feltett kérdéstől függ,jó feleség leszel-e,v olyan ember akivel könnyű együtt élni...)
Persze előbb rá kell találni az igazira,(v őneki Rád:)...
Hogy ne érezd azt:félrebeszélek,bevallom,h nekem is ugyanez a problémám!(én 26 leszek!)
Nem vagyok ugyan olyan,mint az asztallap,de majdnem...És igen,az általam feldicsért srácok közül az egyik nagyon rátapintott a probléma vélhető egyik okára:én valóban magas vagyok(175cm),és viszonylag sovány(56-63kiló közt ingadozom).Mikor veled egyidős voltam,még rosszabb volt a helyzet(52kiló),és bár nem hirtelen nőttem meg ekkorára,'oda'már nem jutott...:)Nyilván sokan lenéznek a kortárs lányok közül-ahogy engem is-,v sajnálnak,de igazán együtt érezni,v belegondolni csak az tud,aki ilyen cipőben jár(és azok kevesen vannak).Képtelen fölfogni,akár a legjobb barátnő is(!):milyen az,mikor évekig nem mersz fürdőruhát venni(pont a legszebb éveidben),mikor nem mersz az utcára sem kimenni kosaras melltartó nélkül,mert ha igen,rögtön letegez bárki,mert nagyra nőtt 12 évesnek néz...De a legrosszabb az egészben,h pont az a legfontosabb külső jel,amitől nő egy nő nincs meg,tehát nem feltétlenül a külsőddel fogod vonzani a férfiakat...(eleinte ez azért nehezebb nekünk,mert nyilván a külsőre kattannak rá,a belbecs megismerése csak azután jön,egy hosszabb folyamat eredménye...)
/Én mindig akkor keseredtem el,mikor eszembe jutott az az igazság,h a férfit a nőben az ellentétes külső-belső tulajdonságok vonzzák,és megfordítva.../
Sokat keresgéltem,próbáltam utánajárni,mi lehet az oka:nagyon úgy néz ki,h ez genetikai örökség...:( De hogy ne lehetne befolyásolni hormonokkal??!!Ha nagyon alulnőtt gyerekeknek(akik nem törpék!) már a '60-as években volt gyógyszer növekedési hormonnal...És igenis tudok olyat,h vk már a '20-as évei közepén kezdett bőrproblémák miatt fogamzásgátlót szedni,és erre a területre is hatott!
Szóval szerintem fordulj endokrinológus(spec. belgyógyász) orvoshoz(a pubertázs végéig,21éves korig)még biztos nem késő!!Hátha kitalál vm-t,v legalább fölír egy veszélytelenebb tablettát,ha más nem.../Én ezt csak idén tettem meg,-akkoriban nem akartam nőgyógyászhoz menni,-és még nem vagyok a vizsg-ok végén,de némi hormonszint eltérést találtak,-csak úgy néz ki,nem tudnak vele mit kezdeni,mert minden más jó...A nőgyógyász is azt mondta,megvannak azok a tejmirigyek kellő mennyiségben...Valszeg tabletta lesz a vége,ami a menstruációt beállítja-eddig kéthavonta volt,össze-vissza,-és javít a bőrömön...Aztán csak reménykedhetek,h nem találják ki,h meddő vagyok,miután férjhez mentem...
Szóval biztosan nem leszek soha strandszépségverseny győztes,de felöltözve így is megnéznek az utcán!:)/
Ha 21 fölött plasztikázáson gondolkodnál,megérteném,mert tudom milyen elkeseredést okoznak ilyen"hülyeségek".(legalább arra jó a dolog,h keresgélés közben láthatsz egy két fotót arról a néhány sorstársról a honlapokon!Jó azt érezni,h az ember NINCS EGYEDÜL bárhogy is gondolta eddig!!)
Ajánlanám még a cickafark teát(meg a görögszénát is,ha éppen kapható),de ne várj csodát,eredmény sztem csak hosszútávon várható...
Ja,és végezetül:ha elmész orvoshoz,és "használható"gyógymódot ajánl:légyszi írd ide,engem is érdekel...!:)
(Gyógymód lehet pl. egy klassz fiú - a léleknek legalábbis... ;-P)
Még egy dolog...
Visszaolvasva a válaszokat:úgy látom a legtöbben félreértésben vannak!Ez a kérdés TÉNYLEG arról szól,mikor valakinek nő létére lapos marad a mellkasa,vagy csak alig észrevehető-ruhán keresztül-a melle!Hál'Istennek nagyon ritka,de létezik ilyen...
Szia! Ne izgulj,nőni fog még..és a kismell csinibb ;)
Am. menstruállsz már?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!