17 éves vagyok és még egyáltalán nem kezdett el nőni a mellem? Mit csináljak?
Figyelt kérdés
nagyon szégyellem2008. jún. 15. 19:14
1/15 anonim válasza:
Sajnos az már nem is fog nőlni.Ált.17-18 éves korig nől.Vagy elfogadod magadat ugy ahogy vagy, vagy plasztika
2/15 anonim válasza:
Ugyanmár... én 17 éves srác vagyok és barátnőmnek ugyanez a gondja mintha őt látnám most komolyan:D hidd el rengeteg srác keresi az inkább kismellű nőket vagyis rengeteget tudok akiknek nem jönnek be a nagy "dolgok" (mármint a mellek) ugyhogy ne keseredj el ha találsz 1 értelmes srácot nem a melledet fogja nézni... azt majd később de hidd el meg fog tetszeni neki:) ha szeret és elfogad ugy ahogy vagy... ugyhogy ne keseredj el emiatt ... de ha nagyon szégyenled jöhet a jól bevált régi modszerek kitömöd... de szerintem fogadd el magad és hidd el ez legyen szerintem a legkisebb gondod ... gondolom vékony lehetsz és magasabb és biztosan sok más jó testi adotságod lehet szoval ez legyen a legkisebb gondod ami valaha szóba jöhet:) sok sikert
3/15 anonim válasza:
17 évessen nekem is kicsi volt !Van akinek a fogamzásgátlótól nől meg van akinek a terhességtől . Bármily hihetetlen én nem tudtam a 80-as c kosaras melltartómmal boldog lenni (majd 5 évig szoptattam , 3 gyereket )Most hogy már nincs szopizó koru babám a mellem visszament 75 b-re amit sokkal jobban el tudok fogadni mivel világ életemben kicsik voltak . Nől az még ne keseredj el!Sok sikert!
4/15 anonim válasza:
Mi az h nől? ááá
Am nem kizárt, h nőhet még.
5/15 anonim válasza:
Az én melelimre még az átlagos méret is óriási túlzás lenne , de a barátom ígyis imádja. Ha jó kedvem van, akkor nekem sincs velük bajom :D Csak néha. Amúgy lassan 18 leszek.
6/15 anonim válasza:
Nema méret a lényeg, hiába látja néhány lány így mindenben. Ha nehéz elfogadni, akkor fogd fel úgy, hogy sosem fog lógni mint az xxxles méretek, ami undoritó... Ha meg a pasi csak a melleidet nézi az annyit is ér! Szerintem ne tömd ki, az úgy már átvágás, nem szép dolog. Hidd el, hogy nem a méret a lényeg. Egy 26 éves pasi.
7/15 anonim válasza:
a közepestől kicsi mellig szerintem a forma a lényeg nem a méret. mondjuk az hogy egyáltalán nem nő nem tudom mit takar. tényleg teljesen lapos? mert ha igen akkor azért 17 évesen endokrinologushoz mennék.
8/15 anonim válasza:
Még fog nőni, nyugi a 20as éveid elejéig fejlődsz, nő a melled is, a fogamzásgátlótól nem fog (akik ezt mondják azoknak egyébként is nőtt volna még, mert fejlődésben voltak mikor elkezdték szedni, tizenévesen), terhesség alatt nő, az tuti, de általában az a szoptatás után már eredeti méretű lesz ismét. Mondjuk arra ne számíts hogy óriásiak lesznek, de fog nőni még.
9/15 anonim válasza:
ne keseredj el! a legfontosabb, hogy magadat úgy szeresd ahogy vagy! Ne azért akarj nagyobb mellett mert egy pasinak az kell! Igenis légy magabiztos és ez tetszeni fog a fiúknak! Egy kismellű lány is van olyan vonzó és szexi mint egy nagy mellű!mNem mindenki igényli a tejcsárdát..és egy nagy mell még egészségügyi problémákat is okozhat (hátfájás, gerincbántalom stb..) Egyébként nyugodj meg 21éves korodik még biztosan nőni fognak! Én 19 vagyok, nekem nemrég kezdett "rohamos"fejlődésnek indulni:) egy éve szedek fogamzásgátlót ami szintén jó irányban befolyásolja a növekedést!
10/15 anonim válasza:
szerintem ez egyáltalán nem baj, sőt. nekem például az jön be jobban, de persze nem az a lényeg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!