Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hogyan növelhetném az önbizalmam?

Hogyan növelhetném az önbizalmam?

Figyelt kérdés
Régóta a padló alatt van az önbizalmam pedig sokan dicsérnek hogy szép vagyok, egy gyerek után is milyen vékony vagyok. A testemmel nincs bajom. Jó a melleim lehetnének nagyobbak de utálom a fejem, az arcom. Nagy vastag szám van, nagy orrom, pattanásos bőröm, ritka hajam...nem tudom már mit tegyek de szinte minden nap sírva fekszem le emiatt mégha hülyének is tartanak..
2013. ápr. 28. 16:42
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Nekem amikor már minuszba volt az önbecsülés, akkor megkérdeztem itt gyakon hogy mit gondolnak rólam, mert ugye ismerősök jóhogy aztmondják hogy szép vagyok meg minden.. itt meg am is kapsz pozitívat:) nekem azóta van, mióta itt monták ismeretlenek h szép vagyok, jól esett mégha csak szánalomból is:) :D
2013. ápr. 28. 16:45
 2/17 A kérdező kommentje:

Bár én minden dicséretet úgy érzek mintha csak szánalomból kapnám.. [link]

[link]

2013. ápr. 28. 16:51
 3/17 anonim ***** válasza:
Tök szép az arcod, KARAKTERES! Ez a lehető legjobb jelző az arcokra szerintem.
2013. ápr. 28. 17:01
 4/17 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi hogy ki nem néztem volna belőled hogy már szültél.
2013. ápr. 28. 17:01
 5/17 anonim ***** válasza:
Szerintem hibátlan vagy, ne emészd magad :)
2013. ápr. 28. 17:12
 6/17 anonim ***** válasza:

1es vagyok.. nagyon szép vagy, ne butáskodj már:)

legyen csak önbizalmad!! nem szánalomból mondom.. nyugi:) szép vagy:D:D

2013. ápr. 28. 17:16
 7/17 A kérdező kommentje:
Akkor én miért útálom magam? :( Annyi szép lány van...
2013. ápr. 28. 17:19
 8/17 A kérdező kommentje:
Itt már nem vagyok szép.. [link]
2013. ápr. 28. 17:25
 9/17 anonim ***** válasza:
#3-as vagyok. Az előbbi képeken tényleg előnyösebb a beállítás, de én még mindig azon a véleményen vagyok hogy szép az arcod,egyedi. Biztosan sok férfi megnéz, csinos vagy. Esetleg ha a hajadat más fazonra vágatnád vagy átfestetnéd, nem éreznéd jobban magad tőle? A pici nagyon aranyos :)
2013. ápr. 28. 18:37
 10/17 A kérdező kommentje:
Jobban érezném magam ha tudnék változtatni de a hajam nem fogja be egy festék se..2 nap után lekopik mind pedig már mindet kipróbáltam. :S
2013. ápr. 28. 18:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!