Lehet szép egy ilyen lány?
Sziasztok!
Tudom, hogy én leszek itt kb. a 60000. aki kiír egy ilyen kérdést..de érdekel a véleményetek.
14 éves vagyok (15 leszek augusztusban) ehhez képest a mellem nagyon-nagyon kicsi...75 A-s melltartót hordok,de van amikor még az is nagy...az osztálytársaim folyamatosan piszkálnak, főleg egy lány aki push-up-os melltartókkal tornázza fel a mellét, hogy számára megfelelő méretű legyen. A legidegesítőbb az , hogy amit lát a tesi öltözőben azt elmondja a fiúknak...mindig is tudtam/tudom, hogy kis mellem van, de próbálok arra gondolni , hogy a szépség, nem csak ebből fakad..amikor kiderült, hogy a fiúknak olyanokat mondott, hogy nekem annyira nincs, hogy lehet , hogy valami betegségem van, vagy ilyesmi eléggé kiakadtam. Későn érő vagyok, minden önbizalmamat elvesztettem..szóval a kérdés az, hogy lehet-e egy olyan lány szép akinek szinte semmi melle, eléggé alacsony (158 cm) , kerek arca van, és szinte kezelhetetlen hullámos haja, de nem olyan szép hullámos , hanem...tudjátok. Olyan szálkásnak tűnik. Az egyetlen egy dolog amit nem látok olyan csúnyának magamon azok a szemeim. :( Kérlek mondjatok valamit, mert tényleg nagyon szomorú vagyok.
A válaszokat előre is köszönöm!
külsőt nézve, mintha saját magam olvasnám :)
én is 158 cm vagyok, kerek arcú, és hidd el, nekem is ilyen pici, mint neked. még az a kosár is nagy rá... de én már 22éves vagyok, úgyhogy nem hiszem, hogy sokat fogok változni :)
nálad, még meg van az esély, hogy megnőhet :)
és a válaszom, hogy egy ilyen lány mint te, a hozzánk hasonló lányok is lehetnek szépek, természetesen. a szépség nem csak a mellektől függ.
Csak nyugalom. Egyébként sosem értettem a 13-15 éves kis ribancokat .
Úgyhogy szerintem téged se érdekeljenek.
Pár év múlva úgyis AIDS-esek lesznek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!