Szerintetek szép vagyok vagy nem?
2013. ápr. 25. 16:06
1/48 anonim válasza:
Szerintem igen, szép vagy de nem azért mondom de ha nem ilyen "szaggatott" ruhát hordanál szerintem szebb is lehetnél :) és kérlek ne haragudj :)
4/48 anonim válasza:
Oh istenem, mit számít neked hogy egy pár anonim mit gondol? Olyan buták ezek a kérdések... Ha valami konkrétumra kérdeztél volna rá, azt mondom oké, de így nagyon gáz.
5/48 anonim válasza:
A hajad nagyon szép, az arcodból nem sokat látni és az nem is tetszik nagyon.
6/48 anonim válasza:
mi az a fake joint a kezedbe leány?
7/48 anonim válasza:
Egész szép lennél, de az a műrakéta a kezedben sokat ront a dolgon.
8/48 anonim válasza:
Vastagabba combod, mint nekem hallod.
21f
10/48 anonim válasza:
A hajad tetszik, de a combod vastag. Az arcodról nem tudok mit mondani egy ilyen kép alapján. Viszont innen látom, hogy valaki nagyon bénán tekerte meg azt a füves cigit...ha egyáltalán valóban az.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!