Szerintetek szép vagyok vagy nem?
2013. ápr. 25. 16:06
41/48 anonim válasza:
Most mit erőlködsz? Csúnya vagy oszt kész!
43/48 anonim válasza:
Ha az a kezedben egy IGAZI joint lenne, akkor megkérném a kezed. Így csak annyit tudok mondani, hogy csinos vagy. :)
44/48 anonim válasza:
nekem igazán tetszel sőt szerintem szép vagy nincs így külsőleg semmi baj veled, az én ízlésem szerint. ami nagyon bánt az a fránya cigi, de ha tényleg csak a fotós akarta és nem cigizel akkor nálam minden esélyed megvan :) 21/F
45/48 anonim válasza:
nálam se nyitja meg a képeket...
46/48 anonim válasza:
miért van az hogy minden alkalommal mikor egy nő/lány próbál képet linkelni 90%-ban elkúrja?? gondolom a pc-használat kimerül a facebook-al, de akkor is bazze egy képet nem olyan nehéz dolog rendesen linkelni.
Azon az egy képen ami látható, nem sok látszik az arcodból, de nem vagy csúnya, viszont az öltözködésed elég fura(az a cigi meg olyan mint mikor valaki üres jack.d.-es üveggel pózol), hány éves vagy??
16/F
47/48 anonim válasza:
Könyörgöm töltsd már fel képhostra azokat a qrva képeket!
48/48 anonim válasza:
hát qurva szép vagy :-D van itt Soroksáron, egy cigány fószer, ő gyűjt be ilyen, hasonló teremtményeket, akiket kiállít a MOL kút elé éjszakánként, és kapsz pénzt kamionos bácsiktól, ha elszórakoztatod őket a mosóba :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!