10-bol hany pontot adnatok az alakomra? : ) kep lent
Figyelt kérdés
Min valtozztassak hogy lenne jobb? Mindenfele velemeny johet! : ) ( sztem egy picit kene fogynom)
2013. ápr. 27. 18:47
21/37 anonim válasza:
Az első képen azt sem látni, hogy melyik az elejed! XD
Amúgy jó alakod van, de semmi extra, millió nő néz még ki így.
22/37 anonim válasza:
alulról átlagos,nem rossz.
hassal nincs gond
mellet meg nem találtam.
24/37 anonim válasza:
Így tényleg úgy tűnik, hogy jó alakod van. De, hogy ha nem pózolnál, jobban lehetne látni (ezt most az "oldal képre" értettem). Simán feltehetnél melltartós- bugyis képet, hogy tényleg lássunk valamit, arc nélkül.
20/L
25/37 anonim válasza:
A te korodban ez még tökéletes!:)
Pár év múlva lesz csak melled, csípőd.
26/37 anonim válasza:
22-es vagyok. az ilyen kérdéseknél miért kell lepontozni az embert??? a véleményemet kérték, elmondtam. abból, hogy a te elgondolásod nem azonos az enyémmel, még nem adódik, hogy bárkit is le kéne szavazni... mindegy, ez legyen a legnagyobb bajom! :D
28/37 A kérdező kommentje:
Azt amit a 21esnek irtam azt nem annak aki most van ott.. Sztem paar komment kitorlodott igy megvaltozott a sorrend...
En senkit nem pontozok le! :)
2013. ápr. 27. 21:14
29/37 A kérdező kommentje:
Koszii mindenkinek :)
2013. ápr. 27. 21:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!