Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Körmösök! K-line zselé milyen?...

Körmösök! K-line zselé milyen? Könnyen kezelhető?

Figyelt kérdés

Linát vettem egy próbára, de olyan egy f-s, hogy azt elmondani nem lehet...

most láttam ezt a K-line nevűt, használjátok, jó?

2013. ápr. 25. 21:27
 1/6 anonim ***** válasza:
Az a zselé, amit a vaterán árulnak, mind gagyi. mitől gondolod, hogy jobb, mint a lina, ha kb egy árban van?? olcsó húsnak baromi híg a leve, és sokba kerül, ha majd jön az allergia.
2013. ápr. 25. 22:15
 2/6 A kérdező kommentje:
annyira nem mondanám olcsónak, 4X annyi, mint a LINA, ezért a kérdés
2013. ápr. 25. 22:17
 3/6 anonim ***** válasza:

Attól hogy 4x annyi mint a lina az mg nem azt jelenti hogy jó is. Szerintem többre mennél egy jobb márkával. De ha te úgy gondolod, hogy ki szeretnéd próbálni , akkor hajrá! Mert attól hogy valami olcsó még nem biztos hogy rossz.

Mondjuk számomra ez a K-line ismeretlen márka.

2013. ápr. 26. 07:00
 4/6 A kérdező kommentje:
igen, pont ezért kérdeztem :) attól, hogy drágább, nem biztos, hogy jobb is :)
2013. ápr. 26. 07:32
 5/6 anonim ***** válasza:

Attól, hogy 4-szer annyi, még baromi olcsó. Az olcsó zselé azért olcsó, mert 99%, hogy MMA-t tartalmaz, ami civilizált országokban már kb a hetvenes évek óta be van tiltva, mert annyira allergizál.

De ahogy írták is, próbáld ki, sokat azzal sem vesztesz anyagilag.

2013. ápr. 26. 07:32
 6/6 A kérdező kommentje:

ÉRTEM, KÖSZI!

én amit eddig vettem, az 3000ft volt, nagyjából jó is volt, ez a k-line meg 2000ft

2013. ápr. 26. 08:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!