Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Milyennek találod ezeket a...

Milyennek találod ezeket a lábakat?

Figyelt kérdés

[link]

Görbe láb címszóra adta ki a google. Nekem is ilyen lábaim vannak, nagyon zavar, feszélyez, de mindenki azt mondja, hogy nem görbe. Szerintetek?

25/L

2013. ápr. 25. 20:44
 1/4 anonim ***** válasza:

Nekem is ilyen ormotlanok a lábaim :D

apa szerint olyan mint egy férfié,hát ha úgy bele gondolok engem is zavar de nem tudok vele mit csinálni...

21L

2013. ápr. 25. 20:52
 2/4 anonim ***** válasza:
Nekem ennél még jobban befelé áll a térdem,de nem nagyon zavar,próbálok mindig úgy állni,hogy ne látszódjon. Amúgy szerintem ezek a lábak nem vészesek.
2013. ápr. 25. 21:06
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen lábaim vannak, de már nem zavar annyira. Az x láb csúnyább szerintem. Palvin Barbarának is görbe a lába, ennek ellenére szupermodell.
2013. ápr. 25. 21:37
 4/4 anonim ***** válasza:
O láb. Van ez így nem tudsz vele mit csinálni. görbének görbe mint az állat de nem mondanám hogy rossz.
2013. ápr. 25. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!