165 cm-es magassághoz mekkora súly?
Figyelt kérdés
Természetesen nőre vonatkozó a kérdés:) És arra vagyok kiváncsi, hogy mi ehhez a magassághoz az a súly ami szép? Én 54 kg vagyok egyébként de elég combos vagyok és van egy kis hasam is magam szerint. Mások azt mondják hülye vagyok, de én látom hogy ott van felesleg:)2013. ápr. 25. 09:51
1/11 anonim válasza:
hülye vagy, szerintem is
inkább végezz comberősítő gyakorlatokat, de nehogy fogyózz
(és ne a fotosoppolt divatcelebeket nézegesd mintaként)
2/11 A kérdező kommentje:
Nem fogyózom, nagyon sok vizet iszok hasizmosok és combozok:) Remélem nyárra a saját szememben is vállalható leszek:)
2013. ápr. 25. 10:04
3/11 anonim válasza:
Szerintem kb. pont ez az ideális súly hozzá. Legalábbis nekem ez volt. (igaz akkor olyan combosnak éreztem magam, mások mindig hülyének néztek, de néhány év távlatából visszanézve a képeket, tényleg az volt a legszebb. 48-64 kg-ig terjedő skálán)
4/11 anonim válasza:
így van 3-as. én is 54-56 kilósan voltam a legcsinibb. egyszer voltam 50 kiló, botzalmas volt. most 61 vagyok, de most sem vagyok kövér, sokan nagyon csinosnak tartanak (164 cm)
5/11 anonim válasza:
Valamelyik nap volt az MTV-n a Valaha kövér voltam és abban pont 164 centis volt a csaj és azt hiszem, hogy az edzője azt mondta, hogy 59 kg lenne az ideális neki, szóval ne hidd azt, hogy kövér vagy vagy fogynod kéne. Legfeljebb tornázz akkor, hogy feszesebb legyél.
6/11 anonim válasza:
Csontozattól is függ hogy kinek mennyi súly tökéletes ehhez. Én sose fogyóztam meg semmi, elég sokat is eszek, de 46 kg vagyok 164 cm-hez. És nem vagyok túl sovány, pont jó így.
8/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat:)
2013. ápr. 27. 12:41
9/11 anonim válasza:
Szerintem ez tök normális de ha nem vagy meg elégedve, minden nap fus 3km és figyelj oda mit eszel (zsirt és gyorsan oldódó szénhidrátokat hanyagold), meglátod nagyon jól fogsz kinézni már 2 hét után. Hogy ezt meg fogode tudni tartani utána is az már egy másik dolog.
10/11 anonim válasza:
Javaslom ezt nézd meg. persze súly függ csontozattól, meg izomaránytól, de a kérdés feltevője 54 kg és kb olyan magas, mint Te. (Kép)
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!