162 cm magassághoz ideális súly?
Figyelt kérdés
Most 60 kg vagyok.
Szerintetek mennyi az ideális? Ez nagyon sok?
16/l
2013. márc. 1. 18:12
3/13 anonim válasza:
kb 54 kg-nak kéne lenned,a testsúly kalkulátor szerint, de én 164 cm vagyok most 50 kg. kicsit sovány akkor voltam normális mikor 53 kg voltam, viszont 21 éves vagyok. Te is még változni fogsz, még csak most kezdesz nő lenni úgyhogy ne aggodj, de azért próbálj meg nem több lenni mint 60 kg
5/13 anonim válasza:
A súly SEMMIT nem számít, az a fontos, hogy milyen arányban van rajtad izom és zsír.
6/13 anonim válasza:
adom az utolsó válaszoló válaszát:) tényleg így van
7/13 anonim válasza:
160cm vagyok és 42kg... én tök okének érzem az alakomat, de nem hinném, hogy számokról meg lehetne mondani
8/13 anonim válasza:
Napi okoskodó: a súly az az alátámasztóra kifejtett erő. Ezt N-ban adjuk meg, mi meg a tömegről beszélünk (kg). Ugye nyilván a mérleg a súlyodból kalkulálja a tömegedet, de azért elég csúnya, hogy mi magyarok nem tudjuk megkülönböztetni saját szavainkat jelentés szerint.
Egyébként 60kg még rendben van, semmi probléma nincs szerintem ekkora tömeggel ekkora magassághoz.:)
9/13 anonim válasza:
Nem tudom én 162cm-hez 42-43 kg TÖMEGŰ vagyok. xD
Ès pàr hònap múlva 16 éves
Am előző igazadva, de azt a kis okoskodó törpösmindenedet, hány éves vagy?! :D
Vmi fizika kurzusra jársz?
10/13 anonim válasza:
# 9
15 vagyok, és amúgy igen nagyon fizikás vagyok.:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!