Anna96. kérdése:
Fiúk! Bejön az ilyen comb? :$
Figyelt kérdés
Nem vagyok ri.banc csak egyszerűen nem kell semelyik fiúnak,pedig mindenki azt mondja a hosszú lábú nők a jók!Vagy ez nem mindegyikre igaz? [link] 2013. ápr. 23. 17:41
1/12 anonim válasza:
Az összkép számít. Pusztán egy lábról nem lehet megmondani, hogy jó e.
4/12 anonim válasza:
Semmi gond a comboddal, de egy értelmes pasi nem ez alapján akar majd megismerkedni veled.
5/12 anonim válasza:
2. vagyok. Igazuk van a többieknek, hogy egy combból nem lehet egy lányt megítélni, de én válaszoltam a kérdésedre, mert arra voltál kíváncsi, hogy bejön-e ilyen comb. A combod szép, viszont ez nagyon kevés ahhoz, hogy Téged meglehessen ítélni.
6/12 anonim válasza:
anna nem a te nővéred ágya van széttúrva?:)
azért a pocakos képedet is linkeld mert így más a szitu
7/12 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__egyeb-kerdes..
itt van bővebben csak láb nélkül
8/12 anonim válasza:
am egész alakossal jobban járnál mint ha minden testrészedről egyenként kérdezgetnél :)
10/12 A kérdező kommentje:
Elromlott a gépem ezért a szobájában van,am igen mert régebben is meg akartam kérdezni de nem találtam a töltõm màsik vègét (nemjuteszembeaneve).
2013. ápr. 23. 22:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!