Lányok hölgyek! Nektek milyen pasik jönnek be külsőleg? Közvélemény kutat ás! A korotok is érdekelne. Köcci
Figyelt kérdés
2013. ápr. 23. 17:17
22/27 anonim válasza:
Kérdező, mi ez a hülyeség, hogy izmos pasi sem divat???
Dehogynem!! Amúgy meg nem divatból kell izmosnak lenni...
23/27 anonim válasza:
24/27 anonim válasza:
Az átlagosan helyes pasik tetszenek. A barna haj-szem mostanában jobban bejön a világosnál, meg a bőrszín is, de amúgy nem fontos. Legyen a korának megfelelő stílusa. Nem fontos hogy kigyúrt legyen, de törődjön magával, mert nem vonz sem a nagyon cingár sem, sem a túlsúly. Fontos hogy életvidám legyen, mosolygós, pozitív. Ez belső tulajdonság ugyan, de a kisugárzáson meglátszik, és az sokat dob a külsőn. Szeretem ha valakinek túrnivalóan hosszú haja van (átmenet a vállig érő és a tüsi között), ha hullámos, az még vonzóbb. Szerintem nagyon szép ha valakinek telt ajkai vannak, de mindez csak szőrszálhasogatás, az hogy mi tetszik, meg mi fontos az nem egyenértékű. :)
25/27 anonim válasza:
az ilyen pasiktól el olvadok áhhhhhhhh helyes izmos pont az esetem [link]
27/27 anonim válasza:
Nekem az ideálom?
-Sötét,kávé barna haj
-Tenger kék szem
-Izmos kocka has
-Menő
-És bunkózó stílus
Ah...a barátom is ilyen és imádom.
Amugy 18 vagyok!😏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!