Hogy élnek a modellek? Milyen eddzéstervet és diétát követnek?
Hát ez nagyon függ a modellek alkatától. Aki vékony, de könnyen tud hízni, én úgy tudom, hogy MINDEN NAP járnak konditerembe és főleg salátákat esznek. Akik eleve vékony alkatúak, ők szoktak gyorskajázni, meg ilyesmi. De ettől függetlenül szinte minden modell napi szinten keményen edz, pláne ha ebből él. Hallottam interjúkban, hogy ezt a legtöbb híres ügynökségnél külön adnak edzéstervet a modellhez illően, plusz étkezési tanácsot. :)
Ja és tévhitek ellenére (-kérdező, nem neked írom, hanem a későbbi kommentelőknek, hogy megelőzzem azt, hogy olyanokat írjanak a modellekről, hogy hánytatják magukat, anorexiások, stb..-), a többség nem anorexiás, nem beteg, szóval nincs szükség éheztetésre, stb. (persze kivétel is van bőven sajnos). De ha eredetileg tűrhető az alakod, akkor beéred azzal, hogy minden nap ehetsz sok mindent, de csak egészségesen. Na meg a napi edzés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!