Hogy élnek a modellek? Milyen eddzéstervet és diétát
követnek?
Figyelt kérdés
Ki szeretném próbálni meilyen lehet az életük olyan kemény diétával és eddzéssel és azt is hogy én milyen eredményt érnék el ilyen életforma mellett.Tudom ez olyanfajta majmolásnak tűnhet és önkínzásnak de már régóta furdal a kíváncsiság.Tudtok olya noldalt mondani ahol ez mind le van írva hogy mit esznek pontosan es mit eddzenek?Ha lehet létszíves küldjetek el nekem.
És tudom mire vállalkozom nem kell emiatt elítélni. :D
a modellek szerintem túl sokat nem sportolnak, csak nem esznek.Ne egyél, ha már ki akarod próbálni.Ha úgy érzed majdnem elájulsz akkor kapj be egy kis sajtot...garantált gebeség hamar
2009. júl. 29. 14:54
2/20 anonim válasza:
Tevedes hogy a modellek nem sportolnak. 160 cm vagyok 45 kilo. Foto modell vagyok. Semmien edesseget nem szabad enni, ha nassolni szeretnel egyel almat :) a nyulos tesztakat teljesen szamüztem az etrendemböl legfökepp a nokedli, spagetti, bolognai..ezek a legveszelyesebbek, sok folyadek , reggelente erdemes 1 rozskenyeret enni egy almaval es egy pohar tejjel ebedre en fött tojas hal virsli ilyeneket szoktam kis zöldseggel, vacsorara vagy egy pohar joghurt vagy 2-3 paprika összevagva szombaton lehet eggyet nassolni vasarnap leböjt, azaz semmi! Csak inni lehet :) heti 3x fel orat sportolj :)
2009. júl. 29. 15:05
3/20 anonim válasza:
inkább válassz egy hírességet, akinek tetszik az alakja, nézd meg az edzéstervét, kövesd azt, az jobb.Első voltam
2009. júl. 29. 15:06
4/20 anonim válasza:
Szerintem nem kell lemajmolni mások edzéstervét...mindenkinek más izlik, más jön be. Én pici vagyok, de ha jó formában vagyok, modellalkatom van. 162 cm és 51 vagyok most, most nem vagyok gebe, de 17-21 évesen 45-47 kiló voltam. Nem ettem édességet, tésztát, kenyeret (csak teljeskiőrlésűt). Nassolni gyümölcs, reggelire egy bögre teljeskiőrlésű műzli tejjel. Cukrot sem szabad enni, kajában sem. Minden nap v másnap futás 5-15 km. Jól néztem ki:-))))
Most már 25 felett nem akarok annyira gebe lenni :)inkább csak feszes.
2009. júl. 29. 16:43
5/20 anonim válasza:
hűha... 160cm és fotómodell... gratulálok...
ehh... :D
2009. júl. 30. 14:42
6/20 anonim válasza:
hát ez az :D amúgy a modellek is sportolnak na mindegy higgyen mindenki azt amit akar...160 cm az tényleg kicsi...a modelleknek is a minimum 173 (én úgy tudom) én 175 vagyok és még nőni fogok szerencsém van :D
2009. dec. 22. 14:03
7/20 anonim válasza:
már bocsi de 160 cmvel simán éehet fotomodell vki. jo hülyék vagytok h tudatlanul fikáztok másokat. az h valaki minimum 175 legyen a kifutómodelleknél követelmény okostojások, én márcsak tudom 5éve modellkedem. ennyi... ja és a kérdésre... ha úgy akarsz kinézni mint egy modell vagyis iszonyu vékonyan akkor heti 3x fél órát sportol, ne egyél zsiros, hizlalo ételeket mint pl tészta, kenyér helyet abonettszeletkék, semmi csoki v cukor ha nagyon nem biros max egy müzli, sok zöldség és gyümölcs, sajt, tej, rengeteg folyadék... de a héten válassz ki egy napot. azon a napon azt eszel amit akarsz a többi napon viszont minimális a fogyasztás.
2010. márc. 2. 14:16
8/20 anonim válasza:
Miket hordtok itt össze?:D Nincs olyan hogy fotómodell és hogy kifutómodell. Egy van: A MODELL. Valaki akkor mondhatja magát modellnek, ha szép, csontos, szimmetrikus az arca, de szálkás, csontos a teste, min. 173 cm magas.
Derék max 63, Csípő max 90. Én pl. 178 cm vagyok és 52 kg...
de a csípőmből fogynom kell mert az 92, és így már leszólnak..szal most bicó, futás ezerrel:D
2010. máj. 4. 12:46
9/20 anonim válasza:
utolsó válaszolónak:
igenis van különbség fotómodell és kifutómodell között...nézz utána
2010. máj. 6. 21:56
10/20 anonim válasza:
jo kis modell lehetsz balf.szkám ha nem tudod h van különbség modell és modell között, így pl kifutó modell és fotomodell között:D:D
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!