Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy élnek a modellek? Milyen...

Hogy élnek a modellek? Milyen eddzéstervet és diétát követnek?

Figyelt kérdés

Ki szeretném próbálni meilyen lehet az életük olyan kemény diétával és eddzéssel és azt is hogy én milyen eredményt érnék el ilyen életforma mellett.Tudom ez olyanfajta majmolásnak tűnhet és önkínzásnak de már régóta furdal a kíváncsiság.Tudtok olya noldalt mondani ahol ez mind le van írva hogy mit esznek pontosan es mit eddzenek?Ha lehet létszíves küldjetek el nekem.

És tudom mire vállalkozom nem kell emiatt elítélni. :D

2009. júl. 29. 14:41
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

áhh szánalom xD Nézd, "balf.szkám" mivel látom te eléggé nem vagy jártas a témában, nem hinném hogy nekem kéne elmagyarázni.... sőt... Ha a két kicsi szép szemeddel végigjáros professzionális ügynökségek honlapjait, a következőket láthatod: Girls/Boys. Én kérek elnézést ha angolul sem tudsz.. :) De bocsi, lehet hogy a hazai pályáról van szó, de a modell az a személy, aki külföldön is tud érvényesülni. Ami 160 cm-el nem igazán jön össze...

ui: ügynökségek: Vmmodels, Royal, Icon, Visage..

2010. jún. 15. 20:21
 12/20 anonim válasza:
Fotómodellnek miért lenne kicsi a 160 cm? Ott nem a magasság számít hanem, az alakod, az arcod. Rád adnak egy magassarkút és ennyi. Én is benne vagyok és én is 162 cm vagyok.. :) És igen van különbség Fotómodell és kifutómodell között, a honlapokon azért van Lányok/Fiú-ra szedve mert amikor megnéznek .. ott van a magasságod, és onnan egyből tudják, hogy te most manöken vagy fotómodell vagy. És ha te benne vagy, akkor ezekkel szerintem tisztában kéne lenned. :)
2011. jan. 12. 15:29
 13/20 anonim válasza:
bmeeeeeeg mekkora hülye vagy osztod itt az ész, k.rvára van különbség fotomodell és kifutómodell között, nyilávan az a legjobb ha vki mind a kettőre alkalmazható te nyomoronc
2011. jan. 28. 18:04
 14/20 anonim válasza:

Sziasztok! Én nem vagyok modell ,csak arra lennék kiváncsi ,hogy tudtok-e valanit ajánlani, mert aderékbőségemet kéne csökkenteni 5-6 cm-el kb.3 hónap alatt.

Előre is köszi:)

2011. febr. 28. 18:37
 15/20 anonim ***** válasza:
Utolsónak:Először is állj terpeszbe,az egyik kezedet ragd csípőre a másikat pedig magastartásba.Aztán hajolj el balra,aztán jobbra.Minden nap negyven,és meglátod fogsz fogyni derékba.De az fontos,hogy ezt azután se hagyd adda hogy letelt a három hónap,mert újra elhízol!
2011. júl. 5. 10:54
 16/20 coconutkiss válasza:
Hm..érdekes amiket írtok,de a modellek alkatát ügynökségek válogatják.Vannak ügynökségek,akik magas,szikár testalkatú lányokat keresnek,mint fotómodellnek és mint kifutómodellnek,vannak viszont,akik megosztják a munkát..szóval ha szép az arcod,akkor elmehetsz reklámfilmbe....ha nem olyan szép az arcod,mondjuk lófejed van,de a tested szikár,akkor betesznek egy ruhakollekciós újságba.De mondom,ezt ügynökség válogatja.Ja és ha nem felelsz meg a kifutómodellek méreteinek(magasság,testalkat),akkor ne is álmondj,hogy egy Vogue-ba bekerülsz:DRendeteg ügynökségnél voltam,valahl azt mondták,hogy nem vagyok megfelelő az elvárásaiknak,valahol meg mondták,hogy válasszak:kifutómodell-de akkor lekell fogynom-,vagy fotómodell-akkor maradhatok.Megismertem egy nőt,aki maga is modell volt,most sminkes-stylist-koreográfus,és mondta,hogy én pl fotómodellnek való vagyok.Szóval,tényleg csak ismételni tudom magam:ügynökség válogatja.
2011. aug. 10. 09:38
 17/20 anonim válasza:
fotomodell lehet 160 cmerrel. kifutomodell nem.kifutora 175nek kell lenni minimum. de jobban szeretik az 180at.
2012. febr. 9. 20:19
 18/20 anonim válasza:
Hát valaki lehet fotómodell 160cm-re fotó modell vagyok és micsoda véletlen én is 160cm vagyok igen nekem mis mondták hogy kifutó modell nem mert nem vagyok elég magas legalább 175cm nek kéne lennem és mielőtt valaki leszólna igen én tudom ezeket mivel még a legelején a castingon is elmondták meg most hogy ezzel foglalkozom pontosan tudom és igen az nem tudom ki valaki írta hogy ügynökség választ ez teljesen így van.
2012. márc. 21. 13:17
 19/20 anonim válasza:
21 éves vagyok.....fotómodell . 167cm és 43kg . Nekem előírt étrendem van amit be kell tartanom , mellette rendszeresen kell sportolnom . Leírom Neked , hogy mik az elvárások egy komolyabb munka előtt . 2 hétig kell ezt csinálni utána kapsz egy "Bűnöző" napot . Nagyon egyszerű megjegyezni . Napi 30dkg gyümölcs , 15dkg párolt csirkemell zsiradék nélkül elkészítve és 40 dkg zöldség . Emellett napi 1 óra futás és 2 óra torna kell . Hülyeséget mond az aki azt mondja , hogy a modellek nem esznek semmit és nem mozognak ! Sportosan vékonynak kell lenni !
2014. febr. 3. 14:42
 20/20 anonim válasza:

Fikázzátok itt összevissza hogy nincs köztük különbeség,de bizony hogy van!!

Ugyanis..,olyan nincs hogy kifutó vagy fotó modell,csak MODELL van.

176 felett esélyesebb kifutón végig vonulni.

A MODELLEKET fotózzák és egyben kifutón is mennek.

És aki 170-3 alatt van az NEM modell. Se kifutó se a többi fszom amit összehordtok.

Persze vannak olyan ügynökségek akik leszólítják őket és fizetnek x összeget hogy lefotózza őket párszor.....

2016. ápr. 1. 16:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!