Hogy élnek a modellek? Milyen eddzéstervet és diétát követnek?
Ki szeretném próbálni meilyen lehet az életük olyan kemény diétával és eddzéssel és azt is hogy én milyen eredményt érnék el ilyen életforma mellett.Tudom ez olyanfajta majmolásnak tűnhet és önkínzásnak de már régóta furdal a kíváncsiság.Tudtok olya noldalt mondani ahol ez mind le van írva hogy mit esznek pontosan es mit eddzenek?Ha lehet létszíves küldjetek el nekem.
És tudom mire vállalkozom nem kell emiatt elítélni. :D
áhh szánalom xD Nézd, "balf.szkám" mivel látom te eléggé nem vagy jártas a témában, nem hinném hogy nekem kéne elmagyarázni.... sőt... Ha a két kicsi szép szemeddel végigjáros professzionális ügynökségek honlapjait, a következőket láthatod: Girls/Boys. Én kérek elnézést ha angolul sem tudsz.. :) De bocsi, lehet hogy a hazai pályáról van szó, de a modell az a személy, aki külföldön is tud érvényesülni. Ami 160 cm-el nem igazán jön össze...
ui: ügynökségek: Vmmodels, Royal, Icon, Visage..
Sziasztok! Én nem vagyok modell ,csak arra lennék kiváncsi ,hogy tudtok-e valanit ajánlani, mert aderékbőségemet kéne csökkenteni 5-6 cm-el kb.3 hónap alatt.
Előre is köszi:)
Fikázzátok itt összevissza hogy nincs köztük különbeség,de bizony hogy van!!
Ugyanis..,olyan nincs hogy kifutó vagy fotó modell,csak MODELL van.
176 felett esélyesebb kifutón végig vonulni.
A MODELLEKET fotózzák és egyben kifutón is mennek.
És aki 170-3 alatt van az NEM modell. Se kifutó se a többi fszom amit összehordtok.
Persze vannak olyan ügynökségek akik leszólítják őket és fizetnek x összeget hogy lefotózza őket párszor.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!