Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Ez visszataszító? Fogyjak?

Anna96. kérdése:

Ez visszataszító? Fogyjak?

Figyelt kérdés
[link]

2013. ápr. 23. 15:28
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
100%

hmmm így jobb is mintha vékony lennél :D

F19

2013. ápr. 23. 15:42
 22/32 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem visszataszító!! Simán jó vagy.
2013. ápr. 23. 15:45
 23/32 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek de azért egy kicsit fogyok.
2013. ápr. 23. 16:09
 24/32 anonim ***** válasza:
Szia. :) Szerintem ne fogyúkúrázz (bár ne egyél nyilván nagyon zsíros ételeket, de azért nem kell túlzásba vinni, sosem jó ha éheztetjük magunkat), viszont mindenképpen járj el legalább 2 naponta futni, és neten keresgélj egyszerű tornagyakorlatokat hasra otthonra.
2013. ápr. 23. 16:11
 25/32 anonim ***** válasza:
Akinek ez visszataszító, az nagyon nem normális!!! Nagyon szép vagy! :)
2013. ápr. 23. 17:28
 26/32 anonim ***** válasza:
Nekem a tiédtől is nagyobb hasam van (amugy vékony vagyok) és nem zavartatom magam. A gyógytorna pedig jót tesz a vékonyaknak is.
2013. ápr. 23. 17:30
 27/32 anonim ***** válasza:
100%

ma 15:42

Nem azért, de ez az "én utálom a kövéreket" kifejezés elég undorító. Tudod van, aki önhibáján kívül kövér. Pl édesanyám, aki világéletében sovány volt, méhnyakrákos lett, méheltávolító műtét után teljesen felborult a hormonháztartása, és sajnos meghízott. De erről nem tehet, és ráadásul gyógyszereket sem szedhet, hiába sportol, eszik egészségesen, nem megy le a felesleg. Nem hiszem el, hogy valaki a kinézete alapján szereti vagy utálja az embereket. Milyen viselkedés ez? Nem minden kövére ember a lustaság és a töménytelen zabálás miatt kövér. Jó lenne, ha ezt felfognád...

2013. ápr. 23. 17:37
 28/32 anonim ***** válasza:
27-es. Anyukád nem potenciális társjelölt a szememben. Leginkább azokra vonatkozott a kijelentésem, hogy párválasztásnál igenis "fáj a szemem"... Az én édesanyám is túlsúlyos, és szeretem, de nem venném feleségül. :DDD
2013. ápr. 23. 17:41
 29/32 anonim ***** válasza:
Még jó, hogy nem vennéd el édesanyádat! :D Érem én, egy kövér ember, mint partner, nem nyerő. Nem is ezzel volt bajom. Mindegy, a lényeg, hogy értjük egymást. :)
2013. ápr. 23. 17:44
 30/32 anonim ***** válasza:
"Érem én"= Értem én
2013. ápr. 23. 17:44
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!