Ti mit gondoltok Miley Cyrus hajáról?
Itt nem arról van szó, hogy a rövid hajú nők nem szépek.
Oké mindenkinek más az ízlése! Van akinek ez jön be, van akinek az! Nekem is a hosszú haj tetszik jobban, mert magamon csak ezt tudom elképzelni és ez áll jól nekem.
Szerintem lehet egy nő vonzó rövid és hosszú hajjal is, kérdés, hogy kinek mi áll jól. Nézd meg ott van Pink, akinek a hosszú és a rövid haj is jól áll, de ő a rövidet szereti, mert passzol az egyéniségéhez, nem pedig mást akar utánozni!
Vagy Rihanna, aki szintén levágatta a haját, egy darabig vagány volt, de a végén nem tudott mit kezdeni az akkor mér felnyírt hajával, hiába tört ki, meg viselkedett kemény csajként, egy idő után az is unalmas lett, fel is varratott utána hajat, ami jobban is áll neki szerintem!
Ugyanez van Miley-val is, ezzel a hajjal nem önmaga, szerintem csak egy álarc, ki akar törni végre abból a szerepből, ahogy őt beállították, az édes disney kislány szerepből. Már a "Who Owns My Heart" számánál elkezdte ezt, hát most teljesedett ki.
Na mindegy szerintem túlzásba vitte a dolgokat, nem szimpatikus nekem ez a haja sem ez az énje!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!