Szakállal, borostával, vagy anélkül? Mit gondoltok erről?
Az a szomorú, és dühítő helyzet, hogy 20 éves létemre majdnem teljesen szőrtelen az arcom, csak néhány, pelyhes szálból áll az "arcszőrzetem", melyet 4 éve, heti rendszerességgel borotválok, de szinte semmit sem erősödött, és ugyanolyan ritka, mint volt.
Nagyon (iszonyatosan) vágyakozom a sűrű, erős szőrzet után, de úgy néz ki, ebben az életben nekem olyan nem lesz. :(
Az lenne még PLUSZBAN a kérdésem, hogy szerintetek a szakáll, vagy borosta, és a csupasz arc mennyire előnyös, és "jó" összehasonlítva??
Lehet hogy 1-2 év és megerősödik... Addig legyél türelmes és borotváld, a pelyheket ne hagyd meg. De az is lehet, hogy te ilyen típus vagy, és nem lesz soha erős szőrzeted...
Én személy szerint kedvelem a csupasz arcot is, meg a borostát is, a nagy szakállt semmiképp nem.
Apám szőrös típus, de anyai ágon viszont, inkább a gyenge, ritka arcszőrzet jellemző.
Sajnos, nem apámra ütöttem ezen a téren.
Ha lenne rendesen, akkor már szakállat növesztettem volna (legalább kecskeszakállat).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!