Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerinted miért a kislányos...

Pendulum92 kérdése:

Szerinted miért a kislányos alak a mai szépségideál?

Figyelt kérdés

Számomra a nőies alak a vonzó... egyre több helyen látom/olvasom, hogy ma az a "szép", ha minél kisebb a derék-csípő arány. Főleg a modellvilágban.

Miért van ez?

2013. ápr. 22. 13:14
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Gondolom azt hiszed egy siránkozó nő vagyok... se nem nő, se nem kövér nem vagyok :D
2013. júl. 6. 20:18
 12/19 anonim ***** válasza:
nagydarab/kövér pasinak gondoltalak. hány kg v és milyen magas?
2013. júl. 6. 20:35
 13/19 anonim ***** válasza:
0%
onnan gondoltam h mindenkinek a hasonló tetszik. Vékonynak vékony lány, nagydarabnak nagyobb..
2013. júl. 6. 20:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Olyan 185 magas és 78-80 kg vagyok.
2013. júl. 7. 09:03
 15/19 A kérdező kommentje:

Itt nem a vékony vs. kövér nőkről van szó, hanem a fiús/kislányos és nőies nőkről. Magyarul az alakról.

Amúgy rosszul gondoljátok, hogy nektek alapból ez tetszik. Azért tetszik ez, mert a média ezt ültette belétek.

2013. júl. 7. 09:09
 16/19 A kérdező kommentje:

Mikor erről a témáról beszél valaki, miért jön fel mindig ez a kövérség téma? Lehet egy nőnek úgy nagyon jó alakja, hogy közben nem kövér. Sőt, ha valaki tényleg kövér, annak nem is nagyon van alakja.

Azt meg végképp nem értem, ha valakinek direkt a minél fiúsabb lányok jönnek be. Ez a média valamit nagyon jól csinál.

2013. júl. 7. 09:14
 17/19 anonim ***** válasza:

13-as Jesszusom ennyire sztreotip blodseget is reg hallottam mar xD

Akkor ez azt jelentene hogy meg vagyok mentve a dagadt hapsiktol? Jah nem, multkor ia beprobalkozott egy... Pedig nekem a szep izmos pasim tetszik.

2013. júl. 7. 09:27
 18/19 anonim ***** válasza:

" pl. Thylane Blondeau. De nem csak ő; hanem a hasonló 20 évesek is..! "

Hasonló 20 évesek? Thylane 12!

[link]

Ez tényleg pedofília!

Kérdező!

Inkább csak a modellvilágban!

A derék csípő arányom nem kicsi, de a mellem (hiánya) és a kicsi, csapott vállam miatt elég kislányosnak tartják az alakom. Sokkal sokkal kisebb sikerem volt mindig is a mellben erősebb, összességében nőiesebb alakú lányokkal szemben.

2013. júl. 30. 09:54
 19/19 anonim ***** válasza:
93%

A szabas-varras az oka ennek a modellvilagban.

Halal komolyan mondom.

A tervezonek konnyebb egyenes vonalakra ruhat tervezni mint formas idomokra. Ugyanez a szabominta elkeszitesenel szinten konnyebb valamint a varrasnal is.

Gondolj csak bele. Nem kell ivekkel kuzkodnod csak huzol ket egyenes vonalat es tessek ruha.

Ez az oka annak hogy a modellvilagban ez a meno.

De ha megnezed a hires szinesznoket ott mar nem ez a meno...

2013. júl. 30. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!