Füllyukasztás, hogy is zajlik ez?
Figyelt kérdés
Szúratni szeretném kozmetikussal, csak simán a fülcimpámat, nem a porcot. Arra lennék kíváncsi, hogy miután kilyukasztották, bármilyen fülbevaló mehet bele, vagy csak a "hagyományos" orvosi fém? Úgy értem, ha veszek egy nekem tetsző fülbevalót pl. Claire's -ben vagy Bijou Brigitte -ben, akkor rögtön tehetem bele azt? És szúrás előtt bekenhetem/lefújhatom valamilyen érzéstelenítővel?2013. ápr. 21. 22:16
1/8 anonim válasza:
Nekem anno belőtték a fülbevalót. Semmit nem éreztem, tényleg pár másodperc. Az érzéstelenítés egyébként a kozmetikus feladata. És javasolt az orvosi fém vagy például az arany az első hetekben. Bizsut semmiképpen ne tégy a friss lyukba.
2/8 A kérdező kommentje:
Orvosi fém fülbevalóból van többféle is? Vagy csak a hagyományos pici gömbölyű?
2013. ápr. 21. 22:27
3/8 anonim válasza:
Van persze többféle is. Szerintem ott, ahol csinálják ki is választhatod, hogy melyiket akarod. Nekem a sima gömb volt, de a húgom piros köveset választott. Egyszerre csináltattuk :)
4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz! ^^
Csak egy utolsó kérdés: meddig kell benne hagyni az orvosi fém fülbevalót? És forgatni is kell, ugye?
2013. ápr. 21. 22:30
5/8 anonim válasza:
Persze, mozgasd benne. És ha úgy érzed, időnként nem árt kamilla teával is lemosogatni. A kozmetikus megmondja a pontos időt, de ha jól emlékszem legalább két hétig jó, ha az van benn. De lehet, hogy több, a pontos választ a szakember mondja meg, az a biztos. Mikor lesz a nagy nap? :)
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :) Hú még nem tudom, de szerintem a héten valamikor sort kerítek rá. Azt mondják, ha szúratom, gyorsabban gyógyul, szóval reménykedem. :)
2013. ápr. 21. 22:35
7/8 anonim válasza:
Semmiképp ne lövesd!!! Mindenképp szúrasd!
Nekem volt lőtt lyukam, csak a baj volt vele.
Amit itthon szurkáltunk mind jó.
8/8 anonim válasza:
Nekem is lőtték az összeset, fent is van 2, és semmi bajom vele. Orvosi fémet lőnek, amit legalább 3-4 hétig, porcban majdnem dupla ennyi ideig bent kell hagyni. Rengeteg féle orvosi fém fülbevaló van, a hagyományos gömbön kívül van köves, rengeteg színben, mintás (szív, virág, csillag, stb.), te választhatod ki (ámbár ezek különböző árban is vannak). Érzéstelenítő teljesen felesleges, hisz egy pillanat az egész (gyorsabban kész van, minthogy pislognál egyet :) ). A kozmetikus ad utókezelőt, ami nagyon sokáig elég. A gyógyfülbevalót érdemes megőrizned, mert ha kicseréled, és azt nem bírná a füled, ezt bármikor visszateheted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!