Hányszor lehet használni egy eldobható borotvát?
Figyelt kérdés
Legelőszőr borotvával szőrtelenítettem. Akkor ugye elég szőrös volt a lábam, mert még nem csináltam ilyesmit. Amikor másodjára akartam borotválni ugyan azzal a borotvával, akkor nem vitt le semmit. Megpróbáltam egy másikkal azzal ment. Minden borotvát csak egyszer lehet használni, vagy csak az elsőnél kopott el ennyire?2013. ápr. 21. 14:58
1/3 anonim válasza:
Ki szoktad öblíteni a borotvából a szőrszálakat?
2/3 A kérdező kommentje:
Igen.
2013. ápr. 21. 15:05
3/3 anonim válasza:
Ez szerintem a borotva minőségétől, a pengék számától, illetve a használat erősségétől függ.
Nem lehet elmondani egy 1-2 pengés borotvára ugyan azt (főleg, ha erős szőrt borotváltak vele), mint egy 4 pengés, erősebb, és minőségibb borotváról.
Pl Párom 2-3 HÓNAPIG használ arcborotválkozásra egy borotvafejet... 3 pengés.
Én a lábamra egy hétig biztosan tudom ugyan azt a borotvát használni. Nekem több féle, és pengéjű is volt már.
Wilkinson, Gillette, tescos, Rossmannos stb sok márkát próbáltam és sok szőrtelenítési módszert is.
Minél több pengéje van, annál hatékonyabb, annál tovább tudod használni.
Hogyha valami még érdekel, szívesen segítek.
21/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!