Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Baj, ha az eldobható borotvát...

Baj, ha az eldobható borotvát hab és víz nélkül használom? Lábról és hónaljról van szó.

Figyelt kérdés
Vagy elég, ha víz alá berakom és utána használom?

2013. ápr. 15. 17:23
 1/5 anonim ***** válasza:
ha nem irritálja a bőrödet akkor nem baj,de szerintem jobb zuhanyzás közben,akkor sokkal puhábbak a szőrszálak és így könnyebben lejönnek
2013. ápr. 15. 17:40
 2/5 anonim ***** válasza:
Ritkán használok borotvát, de én nem éreztem nagy különbséget. Sőt, még mintha szárazon jobban levitte volna, de így meg könnyebben okoz irritációt. Amúgy ha nem irritál, akkor bajt nem okozol vele. (ettől függetlenül javasolnám az epilálást, vagy a gyantát)
2013. ápr. 15. 17:54
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem baj....Nekem például szárazon baromira irritálja a bőrömet volt, hogy 1hétig nem bírtam felemelni a kezemet mert a hónaljam be volt dagadva és nagyon fájt is. Szerintem zuhanyzás közben vizes terülten csináld mert úgy tuti nem lesz bajod:/
2013. ápr. 15. 17:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem ajánlom, szétszedi a bőrödet. A víz és a borotvazselé/hab azért kell, hogy rendesen csússzon a penge és ne a bőröd felszínét karcolja végig, de ha egyszer kipróbálod, úgyis megtanulod egy életre.
2013. ápr. 16. 14:16
 5/5 anonim ***** válasza:
Nem baj, ha bírja a bőröd. Én is víz, meg minden nélkül szoktam leszedni - ha csak épp' nem fürdés közben vagyok - és sosem volt még semmi bajom.
2013. ápr. 21. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!