A fiúk miért az ilyeneket szeretik?
Sokan mondják rám, hogy nagyon szép vagyok. És engem a fiú osztálytársaim állandóan piszkálnak. Olyanokat istenítenek akik azt hiszik, hogy ők a valakik. Bántanak mást, lealáznak, buták, az agyuk egyenlő a 0-val. Ezek a lányok mégjobban rám vannak szálva. Ők hülyéznek és rondáznak le engem. Persze ismeretlenek köszönnek nekem az utcán, odajönnek hozzám és mégis én vagyok a ronda. Alapvetően kedves vagyok, lehetrám számítani, senkit sem szoktam lealázni, kiállok másokért, okos is vagyok, eltekintve a helyesírásom mert az egy katasztrófa. Lehet hogy ez egy kicsit önfényezésnek tűnik, de nem azt akarom. Jó tulajdonságokkl rendelkezem, de egy normális fiú sem szeretne megismerni. Van olyan osztálytársam akinek 1 évben volt már 6 barátja és nekem még 0.:S
Ilyen menők azok a lányok akik bántanak mást??
Szerintem ez a világ legszánalmasabb viselkedése.
16/L
Az a baj inkább, hogy a normálisat úgy gondolod, hogy legyen jóképű, férfias, magas, vicces, ne csaljon meg, legyen magabiztos, kedves, ezek pedig nehezen megvalósíthatóak együtt.Akik jóképűek és bejönnek a legtöbb lánynak ők általában nem a leghűségesebb típusok, sőt, vannak akik teljesen "vadászó" életmódot folytatnak, csak flörtölgetnek lányokkal, néha kicsit több is és nem hívei a tartós kapcsolatoknak.
Akikkel hosszabb kapcsolatot érdemes tervezni ők legtöbb esetben nem a legmenőbb alfahím srácok, gyakran kicsit visszahúzódóak, nincs meg bennük a tipikus carpe diem életérzés.
Na ők sokkal jobban tudnak értékelni egy lányt, mint az alfahímek.
Ezért is választják a lányok legtöbbször az alfákat.
Egyébként én is szívesen megismernélek, tehát már két érdeklődőt is találtál:)
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!