Az epilátortól megvastagszik a szőr, és több lesz?
Figyelt kérdés
Mindíg borotvát használok, de attól már nagyon sok sűrű szőr van ami vastag, és szeretném kipróbálni az epilátort.
De félek hogy csak beleszaggatja és még erősebb és több lesz. Azt szeretném ha később és vékonyabban, ritkábban nőne a szőr. Ez lehetséges az epilátorral, vagy ugyanolyan sűrű marad?
2013. ápr. 20. 12:06
1/2 anonim 

válasza:

Pont ellenkezőleg :).Én évekig gyantáztam a lábamat és nagyon elvékonyodott a szőr,sőt,ritkult is (foltokban nem volt szőr a lábamon :D).
2/2 anonim 

válasza:

Én már évek óta használok epilátort. A lábomon már foltokban nem nő szőr és a többi helyen is eléggé ritka és elgyengült tőle, szóval oda csak ajánlani tudom. Hónaljamon is használom, ott is ugyanezt tapasztalom, bár ott még a fájadalmat szokni kell. Nem rég kezdtem el használni a karomon(sajnos nekem ott is kell:/) igaz ott gyengébbek a szőrszálaim, de sajnos nagyon hosszúak és ezért látszik, ott tapasztaltam azt, hogy van amelyiket csak "elszakította" és ugyanúgy visszanő, de ezt is meg tudod úgy előzni, hogy kb. 4-5 mm-esen már leepilálod, és így kitépi gyökerestől, de ezt a lábadon is így csináld, mivel ha hosszú a szőr én úgy tapasztaltam, hogy sokkal, de sokkal fájdalmasabban tépi ki, mintha még röviden átmennél rajta, de amúgy vannak még ilyen "praktikák", amivel enyhíteni tudod a fajdalmat, ha esetleg nagyon nem bírnád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!