Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Zöld szeműek? Mi a véleményed...

Zöld szeműek? Mi a véleményed a zöldszeműekről?

Figyelt kérdés
Te az vagy vagy ismersz?Hogyan jellemeznéd?bejön?Hol van a legtöbb zöld szemű?
2009. szept. 25. 00:44
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Én zöld szemű vagyok, de mindig is kéket szerettem volna. Viszont amióta megtudtam, hogy elvileg zöldszeműekből van a legkevesebb és, hogy az sokkal bonyolultabban alakul ki azóta már örülök, hogy zöld a szemem :) Mert, hogy a barna és a kék szemszín ugyanúgy jön létre, de zöld teljesen máshogy (ha nem is teljesen, de máshogy :)) Ne nézzetek hülyének, ezt egy tudományos könyvben olvastam, de már nem emlékszem pontosan, hogy mit írtak, de valami ilyesmit.
2009. szept. 25. 00:50
 2/17 anonim ***** válasza:
81%

bocsi még mindig az első vagyok :)

[link]

Na meg azt olvastam még, hogy a zöld szem bonyolultabban alakul ki mint a kék vagy a barna.

Na van még egy linkem, ha nem akarod ne olvasd el, de szerintem érdekesek.

[link]

2009. szept. 25. 01:01
 3/17 anonim ***** válasza:
74%
nekem szép gesztenye barna nagy szemeim vannak :D de mindig is zöldet szerettem volna, imádom a zöld szemű lányokat, mert szerintem gyönyörű, és nagyon féltékeny vagyok rájuk amiért nekik zöld lehet :(:D
2009. szept. 25. 07:40
 4/17 anonim ***** válasza:
85%
Én ugyan teljesen elégedett vagyok a kékes-zöldes-szürkés szememmel (annyira átmenet, hogy teljesen fényviszony függő), viszont a zöldszemű lányok teljesen rabul tudnak ejteni. Egyszerűen gyönyörű... sajnos ha ilyet látok muszáj bámulnom, pedig nem akarok zavarba hozni őket... de hát a szemet csak úgy látni igazán, ha rád néz a leány, szóval nehéz ügy.
2009. szept. 25. 08:05
 5/17 anonim ***** válasza:
nekem is kékes-zöldes-szürkés a szemem, és én is zöldet szeretnék
2009. szept. 25. 09:20
 6/17 anonim ***** válasza:
Nekem zöld a szemem, és nagyon szeretem. Szerintem szép a zöld szem. :) Igaz, nekem mindenféle szemszín tetszik. :)
2009. szept. 25. 17:22
 7/17 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom a legtöbb zöldszemű az angolok,oroszok és franciáknál van.Szép is nekem is valami olyasmi van barnászöld,de valamikor zöldesbarnának látszik,valamikor meg barnának , valamikor meg csak zöldnek :) de valóban szépek a zöld szemű lányok.
2009. szept. 25. 17:35
 8/17 anonim ***** válasza:
Nekem olyan zöldes-kékes szemeim vannak. Az egész testemen a szemeimet találom a legszebbnek. Hozzá egy picit mandulavágásúak a szemeim...így elég különleges. :)
2009. szept. 25. 18:19
 9/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is zöld a szemem és imádom! :)

Ritka és különleges a zöld szem!

Hálát adok,amiért zöld szemem van,soha nem akartam más színűt.

Én is hallottam valamit,hogy a zöld szem máshogy alakul ki,de nem tudom már pontosan hogy.

2009. szept. 26. 09:07
 10/17 anonim ***** válasza:
100%
Nekem zöld szemem van és ez az egyetlen testrészem amivel egész életemben elégedett voltam! Párom szintén zöld szemű, sőt a nagyobbik lányom is! Szerintem szép! Ha nem zöld, akkor barna kéne!
2009. szept. 26. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!