Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Akinek nem fényre sötétedős a...

Akinek nem fényre sötétedős a szemüvege, hogy oldja meg?

Figyelt kérdés
Ősszel lettem szemüveges, és csak most szembesültem vele, hogy napszemüveg nélkül bizony kellemetlen jó időben az élet. Viszont most nem akarok sok pénzt költeni fényre sötétedő lencsékre, meg az nekem nem is tetszik. Milyen más megoldás létezik?

2013. ápr. 20. 10:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én nem hordok napszemüveget, még is élek...
2013. ápr. 20. 10:56
 2/11 anonim ***** válasza:
Valami ilyesmivel próbáld meg: [link]
2013. ápr. 20. 11:00
 3/11 anonim ***** válasza:
attól függ, h hanyas a szemüveged. én 1.25-el még felvettem a sima napszemcsit, ki lehet bírni, de én nem voltam egy nagy napszemüveges tipus úgyhogy megvoltam nélküle is. most viszont lett kontak lenycsém és imádom a napszemüvegeket. szerintem simán felveheted szemüveg nélkül is:)
2013. ápr. 20. 11:07
 4/11 anonim ***** válasza:
*lencsém
2013. ápr. 20. 11:08
 5/11 anonim ***** válasza:
70%
Kontaktlencse + minőségi napszemüveg
2013. ápr. 20. 11:35
 6/11 anonim ***** válasza:
57%

"Kontaktlencse + minőségi napszemüveg"

De nagy az arc! A te zsebedre én is tudnék javasolni!

2013. ápr. 20. 12:04
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

szerintem ne ruházz be fényre sötétedőre, mert az szobai körülmények között sem világosodik ki, akinek olyanja van, sosem teljesen átlátszó a szemüveglencséje. Persze csak nyárra, esetleg lehet.

Ha nem vagy nagyon vaksi, akkor napszemüveg, vagy dioptriás napszemüveg. Más megoldás nem nagyon van, vagy csak amit írtak még, lencse+napszemüveg.

2013. ápr. 20. 13:07
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
ezek a rácsíptethetőek elég ocsmányak néznek ki szerintem, öreg bácsikon talán elmegy, de egy fiatalon?
2013. ápr. 20. 13:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Van dioptriás napszemcsim. De rühellem. :D

Szóval vagy hunyorgok, vagy napellenző/sapi/ilyesmi, vagy kontaktlencse és sima napszemüveg (bár őszintén szólva azt sem szeretem annyira).

Ha nem erős a dioptriád és nem vezetsz, akkor simán napszemcsit is felvehetsz, döntsd el te, hogy a legjobb.

2013. ápr. 20. 14:08
 10/11 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Hát, -1,5, és vezetésnél már érzem a különbséget, úgyhogy sima napszemcsit nem merek. Lehet, hogy akkor majd ilyen rácsíptethetőset, bár az is olyan bénán néz ki.
2013. ápr. 20. 18:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!