Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Létezik olyan férfi, akinek...

Létezik olyan férfi, akinek ez az alak nem tetszik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2013. ápr. 19. 19:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

Az első csajnak jó alakja van de az a kocka has eléggé lehangoló

A második csajnak a teste meg úgy néz ki mint egy reptoidé

2013. ápr. 19. 20:26
 12/19 anonim ***** válasza:
így néz ki egy gyönyörű nő:D főleg a második képen..nem tudom melyik bolygóról jöttetek h ez nem tetszik...
2013. ápr. 19. 21:06
 13/19 anonim ***** válasza:
100%
Az első túl fiús, főleg mert sokkal szélesebb a válla, mint a csípője.
2013. ápr. 20. 00:11
 14/19 anonim ***** válasza:

Nagyon buta pasi lehet ez, akinek az ilyen női test nem tetszik...

Bár nem csodálkozom ezen, mert a mai pasik 90%-a ormótlan testű, köbvérkés lányokkal jár.

Erre van is kínálat :)

2013. ápr. 20. 11:35
 15/19 anonim ***** válasza:
Ez nem butaság hanem ízlés kérdése.Fogalomzavarban szenvedsz
2013. ápr. 20. 12:26
 16/19 anonim ***** válasza:
Én olyan vagyok, mint a "reptoid". :) Rengeteg munkám van benne, és nagyon tetszik a férfiaknak szerintem. Azért merem ezt mondani, mert voltam már 168cm-hez 80 kg, majd lesoványodott 49. Most izmos vagyok és 56 kg. A pasiknak így tetszem a legjobban. Nagyképűség nélkül írom, hogy 10-ből 8-an megbámulnak..
2013. ápr. 20. 15:54
 17/19 anonim ***** válasza:
nekem nem tetszik.
2013. ápr. 22. 09:54
 18/19 anonim ***** válasza:
Létezik bizony! ÉN bas*d meg! Te meg egy köcsög vagy, mert azt hiszed ilyen kaliberű cafkák szóba állnak majd veled, akárhol... Az, hogy most képeket nézegetsz róluk, és felteszed ide a többi faszs*opónak is nem sokat érsz el vele szerintem!
2013. máj. 12. 02:46
 19/19 anonim ***** válasza:

Miért írja mindenki, hogy "izmos, fiús" ? 1. Attól még, hogy egy lány izmos, lehet nőies alakja (pl. én)

2. a második lánynak hol fiús az alakja?O.O szerintem nagyon szép...még az első is, bár neki tényleg nem anniyra nőies az alakja, de még mindig jó:)

2013. máj. 25. 13:42
1 2

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!