Szerintem még olyan is lesz jónéhány itteni embert figyelembe véve, aki még ezt is túlsúlyosnak titulálja.
2013. ápr. 19. 19:43
4/19 anonim válasza:
Személy szerint nem kedvelem az izmos csajokat.
2013. ápr. 19. 19:47
5/19 anonim válasza:
Az elő csaj nekem nagyon tetszik, viszont egy vézna férfinak szerintem a kevésbé kidolgozott testű nők jobban tetszenek. A második csajt is szívesen megkóstolnám, de a kissé sportosabb testű csajok jobban tetszenek.
2013. ápr. 19. 19:50
6/19 anonim válasza:
Viccelsz? EZ egy istennő!
2013. ápr. 19. 19:51
7/19 anonim válasza:
Nekem ez nem tetszik, sőt, számomra kifejezetten ronda. Nem szeretem az alaktalan lányokat.
24/F
2013. ápr. 19. 19:55
8/19 acelsziv válasza:
valahogy a homokóra -forma nőiesebb
2013. ápr. 19. 20:05
9/19 anonim válasza:
A legtöbb férfinak a nőies nők tetszenek... szerintem ez érthető. A képeken meg fiús alakú izmos lányok vannak.
2013. ápr. 19. 20:12
10/19 anonim válasza:
Túl izmos, fiús alakú, áháháháhá, na megjöttek a kis látáshibás anyámasszony katonák :D De végülis nem baj, a pálcikákat meg zsírdisznó folyadékokat is szedje fel valaki :D
A középút meg, ami jönne ellenérvként egyrészt nem nagyon van (a csajok valahogy már most el vannak valamelyik felé tolódva), és mégkevésbé lesz, mert a helyzet csak romlik. Kis testhiba itt, nagyobb ott, kész is a női agyrém, jönnek a nőimagazinos káposztadiéták és a hasonlóan magas egészségkultúra megnyilvánulásai, aztán csodálkoznak, ha 30 évesen 45nek néznek ki minden szervi bajjal is mellé. De ha csak itt van az igényszint, hát akkor itt van. Nekem mindegy.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!