Van szemüveged?
Figyelt kérdés
2009. szept. 24. 20:01
11/28 anonim válasza:
Igen,van:) Szeretem.Szerdán kapom meg,azaz most 25-én:) Várom ^^
12/28 anonim válasza:
Nekem is van, úgy 8 éve...most 14 vagyok. =) Furcsa, h már ennyi ideje van! Deh nem is baj, szeretem, és sztem jól is áll nekem. *önelégült fej* najó nem, nem vagyok egoista. :D am. tényleg, egy jól megválasztott keret csodát tud tenni. ^^
13/28 anonim válasza:
Nincs (de mostanában sokat fáj a szemem) :(
15/28 anonim válasza:
szeritnem azért pontozzák le(nem én..) mert ennek a kérdésnek nincs értelme..mire mész a válaszokkal? Statisztikát gyártasz? Nem ez az oldal lényege.. Ez olyan, mintha megkrédezném: Hordasz zoknit? Izgii..Most lehet engem is lepontozni..
18/28 anonim válasza:
Van és kib*szottul utálom, legszívesebben összetörném és lenyomnám a szemész torkán.
19/28 anonim válasza:
Nekem volt és azt mondták jól áll, de én utáltam:( szóval azóta kontak lencsém van és nagyon jóxD:D
20/28 anonim válasza:
November körültől van. Nem mindig hordom, de az utóbbi időben gyakran. Bár azt érzem, hogy romlott a szemem, mert szemüvegben sem látok tökéletesen...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!