Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Hányszor használjam 1héten a...

Hányszor használjam 1héten a Solutio Antisudocirát?

Figyelt kérdés
Nagyon csíp de viszont jó.2napja használom és bevált,csak nagyon marja a hónaljam.Ha kevesebbet használom nemfogja annyira marni és a hatása is lejjebb megy? Hányszor használjam 1héten?
2009. szept. 24. 19:27
 1/2 anonim ***** válasza:
Én 2x szoktam 1 héten. Hogyan csinálod, amitől csíp? Mert rá is van írva, hogy vizes vattára kell. Meg én mindig fürdés után szoktam, azután pedig megyek aludni, szóval semmi nem éri.
2009. szept. 24. 22:31
 2/2 anonim ***** válasza:
Szerintem akkor kétnaponta, majd pedig ha használ akkor háromnaponta és így tovább. Most pedig csináld azt, hogy reggel mosd le és kend be valami krémmel (pl neogranormon). Ja és csakis úgy használd, hogy tiszta, teljesen száraz bőrre, és keveset! Ha sokat használsz sem lesz nagyobb a hatása! További sok sikert!
2009. szept. 24. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!