A glicerint hogy használjam szempillára?
Múltkor elmentem a gyógyszertárba glicerint venni (hógömbbe kellett) és megemlítette a patikus, hogy jó szempillára is (erősíti, dúsítja, hosszítja ?) Akkor nem nagyon érdekelt, nem is azért vettem, viszont most jól jönne a pilláimra, csak nem tudom mivel vigyem fel, meg hogy kell-e higítani, vagy akármi :D
Előre is köszönöm a hasznos válaszokat ! (:
16/L
első vagyok még mindig.
van még az a lehetőség,hogy egy elhasznált szempillaspirálnak megtratod a spirál részét,amit jo alaposan elmosol,belemártod a cuccba,és mintha a pilláidat festenéd felviszed ara. ennyi
szia!
Én kozmetikusnak tanultam, és mi azt tanultuk a glicerinről, hogy vizet von el a bőrtő
l/sejtektől. Sztem nem igazán alkalmas szempillákra, de a ricinus olaj csodákat művel.:)
Patikában mérik ki. Én 50 ml vettem 150 ftért. Sokáig elég. Szempillára egy fültisztító segîtségével vittem fel, jól át kenegettem. 20-25 perc majd lemosom.
Hajra, felkell picit melegíteni, én radiátorra teszem kicsit. Diónyit folyatsz a tenyeredbe, előstör a hajtövekhez masszírozom be, majd még öntök belőle, azt meg a hajvégekre és az egêszhajra kenem. Hogy meleg legyen rá, én beszoktam törölközőbe csavarni.
Én csak pàr òrát hagyom rajta, nem éjszakára. Bármelyik gyógyszertárban kapsz, én pingvinben vettem. Azt mondták hamarosan vényköteles lesz.
Remélem segítettem, nekem úgy nő a hajam mint a bolondgomba (azóta) ;)))
Húú, köszi:) Holnap lehet be is nézek a gyógyszertárba:D Azt a részét nem értettem teljesen, ráteszed melegen a hajadra és utána amíg rajta van pár óráig, a hajadat csavarod be törölközőbe? Így értelmeztem, ezt mondtad?:P
Ja és a hajad kb mennyi idő után kezdett gyorsabban nőni ill a szempillán milyen változás lesz (hosszabodás/sűrűsödés/?), mennyi idő után?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!