Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Mennyire fáj a tetoválás és a...

Mennyire fáj a tetoválás és a színes vagy a fekete szebb?

Figyelt kérdés
Két tetoválást csináltatnék az egyik egy kb 15cm-s kolibri a jobb bokám fölé a másik a bal fölé egy kb8 cm-s gyík. Szerintetek hogy lenne szebb??
2009. szept. 24. 17:42
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a Kolibri mivel eredetileg is szép színű kismadár azt színesre javasolnám, a gyíkot feketére, de kikérheted a tetkós véleményét hogy szerinte melyik hogyan lenne a legjobb. A fájdalomról, mindenkinek máshogy fáj van aki alig érzni van akinek nagyon fáj. Ugye apró kis tűszúrások, biztosan nem kellemes de ki lehet bírni!
2009. szept. 24. 17:58
 2/7 anonim ***** válasza:
szerintem a színes szebb..nekem is olyan van, mindkét vádlimon, a bokám hátoldalán..nagyon fájt, érzékeny terület, de megérte.
2009. szept. 24. 18:24
 3/7 anonim válasza:

nekem fekete szitakötőm van a jobb oldalamon, és nem bántam meg, h nem színes lett

L/18

2009. szept. 24. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:
És mennyi idő alatt múlt el a fájdalom,gyógyult meg a bőr?
2009. szept. 24. 20:22
 5/7 anonim válasza:
Nekem 3 tetkóm van,egy a bokámon,belül,a másik a bokámfölött kivül,a harmadik pedig a lapockámon.Az elős kettő fekete,csak a harmadik szines.Szerintem a kolibri jól nézni ki szinesbe.Nem valami kellemes érzés,de ki lehet bírni.Kb.1-2 hét amig lehámlik,mert egy seb keletkezik rajta,amit nem szabad kikaparni,mert kijöhet a festék.Én kamillás baba testápóval kentem.De ezt a művész úgyis el fogja neked mondani:9
2009. szept. 24. 21:44
 6/7 anonim ***** válasza:

a fájdalom akkor a legerősebb, amikor csinálja..utána még napokig érzékeny, aztán elkezd viszketni nagyon (ahogy gyógyul), és nem szabad megvakarni, szóval ez nehéz rész. : D

1-2 hét alatt lehámlik.

2009. szept. 26. 20:24
 7/7 anonim válasza:

Nekem egy hét alatt meggyógyult!ÉS tényleg akk fájt amikor csinálták, utána már nem.

Szitakötő

2009. szept. 27. 09:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!