Miret nem erdekel már divat?
Ahogy az első is írta, kinőttél belőle és már úgy vagy vele hogy inkább az egyéni stílusodat akarod kialakítani, amivel nincs is gond, sőt rendben is van ez mert így kellene mindenkinek.
Nekem is egyéni a stílusom, azt hordok ami kényelmes, azt csinálok amit szeretek és jónak látom. Persze vannak olyan cuccaim amik divatosabb holmik, de vagy megtetszik és azért veszem, vagy baromi kényelmes és azért, vagy mert nagyon kell és nincs időm a fél várost körberohanni, mert jártam már úgy hogy vendégségbe indultam, de egy kisgyerek leokádott a vonaton aztán gyorsan a közeli plázába be, a legelső ruházati boltba aztán gyors venni valami hordhatót és ennyi. Én már így vagyok vele, bemegyek 1 helyre ami kell megveszem, kényelmes, színe elfogadható, akkor már fizetem is és ennyi.
Engem sem érdekel már a divat annyira, lány létemre inkább fiúsan öltözök, de volt amikor 16 éves koromban megtetszett egy szép szoknya és megvettem, nagyon nem illett rám mert senki nem nézte ki belőlem, de nekem bejött és ennyi. Már akkor kezdtem erről leszokni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!