Fogszabályzó!? éjjeli vagy nappali?
Figyelt kérdés
El lehet dönteni hogy éjjeli vagy nappali fogszabályzót szeretnél???FONTOS!!!2013. ápr. 16. 19:05
21/33 anonim válasza:
azok a filmek, ez pedig a valóság :) azt tanácsolom ne hidj el mindent amit a tv-ben látsz, mer tudod az elég lúzer dolog ;)
22/33 anonim válasza:
Első pár alkalommal nem is zavart, de hogy kivétel nélkül minden filmben ezek a lúzerek. De most komolyan... Van egyáltalán olyan normális/hős/pozitív karakter aki fogszabályzós/szemüveges/egyszemöldökű/kapafogú? Egy sincs fogszabályzós, szemüveges is csak Harry Potter van, egyszemöldökűeket kitiltották a filmekből csak gagyi vígjátékokban vannak ott, mint "gyökér" míg a nagyfogú vagy rosszfogú mindig vagy a tudálékos lúzer vagy a r*hadék.
23/33 A kérdező kommentje:
az igaz hogy mindig azok a lúzerek....
csak ott 5-ször vastagabb a szemüveg,meg óriási fogszabályzójuk van...
2013. ápr. 20. 18:45
24/33 anonim válasza:
De most komolyan.Ha te meglátsz egy foszabályzós lányt/fiút az utcán akkor azt lúzernek tartod?Szerintem az a lúzer akinek össze-vissza vannak a fogai és nem törődik vele.Na az gáz.Akinek fogszabilya van azon első látásra látszik hogy tesz magáért és aztért hogy szépek és egyészségesek legyenek a fogai...nem értelek.Kérdező: Nappali az jobb hidd el!Nekem 3 évig volt éjszakai és SEMMIT sem segített.És nekem is "csak" az az egy fogam volt...vállald be.Manapság nem ciki :)) Inkább cuki :D
25/33 A kérdező kommentje:
utolsó válaszoló:nagyon köszönöm a válaszod!!:))
és még egy kérdés..hogyha nappali fogszabim lesz az így fog látszani: [link]
szerintem nem mert csak alulra fog kelleni.
2013. ápr. 21. 14:42
26/33 anonim válasza:
kb annyi fog látszani mint a csajnak a képen az alsó fogsorából. tehát semmi :D
27/33 anonim válasza:
Igazán nincs mit!Ez csak az igazság.És ha ez megnyugtat akkor én fél év múlva kapok felülre alulra.Hány éves vagy?Ha nem szeretnéd itt akkor nyugodtan írd meg priviben ;)
28/33 anonim válasza:
nálam nem lehetett eldönteni :(
éjjelim van és rohadtul utálom :(
29/33 anonim válasza:
Első sorban a fogszabályzós-orvosodé a döntés, ami attól függ, hogy mennyire súlyos a helyzet. De másodsorban természetesen te és a szüleid dönthettek erről.
30/33 A kérdező kommentje:
voltunk fogszabályzáson....azt mondták nagyon szépek a fogaim és egyáltalán nem súlyos a helyzet....szóval lehet hogy éjjelit fog adnii.:)
2013. jún. 2. 12:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!