Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Fogszabályzó!? éjjeli vagy...

Fogszabályzó!? éjjeli vagy nappali?

Figyelt kérdés
El lehet dönteni hogy éjjeli vagy nappali fogszabályzót szeretnél???FONTOS!!!

2013. ápr. 16. 19:05
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
100%
jaj most látom hogy csak alulra kéne :) bocsánat, nem vettem észre. de ettől függetlenül is inkább a nappalit ajánlom mert tényleg hamarabb helyre hozza a fogaid :)
2013. ápr. 16. 19:39
 12/33 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszod!!!:))
2013. ápr. 16. 20:08
 13/33 A kérdező kommentje:
a zöld kezecske mindenkinek ment!!:))
2013. ápr. 16. 20:09
 14/33 anonim ***** válasza:
100%
Ha csak alulra kell, akkor mindenképp állandót ajánlom. Az alsó nem is látszik :) Legalábbis nekem másfél éve van fent és barátnőmnek mutattam, hogy az első mennyit javult és mondta, hogy az alsó fogamon mióta van fogszabi? Hát mondom, mióta a felsőn. :) Az éjjeli kb. nem is használ semmit, ha igen akkor dupla annyi időbe telik mint az állandó.
2013. ápr. 17. 10:04
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Szia, 16 éves lány vagyok és lassan 2 éve van már fogszabim(állandó). Egy fogam nem úgy nőtt ahogy kellett volna, így lett végül fogszabályzóm. Eleinte úgy voltam vele, hogy elég nekem az éjszakai azt nem látja úgy se senki, meg ezért az 1 fogért nehogy már kifizessünk 300ezer forintot.. Majd végül a doki mindent elmondott, nagyon készséges volt. Tehát az éjszakai az arra való, hogy nyújtsa az állkapcsot ha torlódás van szádban. Az állandó az amelyik beállítja, nagyon hosszadalmas, de megéri!! nem hittem volna hogy ilyenek a fogaim :O az utolsó 1 hónapban kaptam gumikat és gumizom, hogy beálljanak és ne legyen rés köztük. és még annyi, hogy ezt nem te döntöd el, hogy melyiket kéred..ha leveszik az állandód akkor mindenképp vegyél éjszakait mert máskülönben visszaállhat a fogad az eredeti állapotába!

És nem ciki manapság, sőt menő.. mivel egy fogszabi nem 2 forint.. tehát :)

2013. ápr. 18. 18:56
 16/33 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszaitokat!!!:))

csak én nem akarok fogszabit!!:(((

2013. ápr. 18. 19:02
 17/33 anonim ***** válasza:
0%

A fogszabályzó az egyik a "lúzerség 5 jeléből"

A másik négy: szemüveg, dagadtság, pattanások, vastag egyszemöldök.

2013. ápr. 20. 00:44
 18/33 anonim ***** válasza:
100%

utolsó.. te elég buta vagy :)

akinek fogszabályzója van, nyílván nem azér viseli mer lúzer, hanem szeretné hogy szépek legyenek a fogai.

2013. ápr. 20. 10:15
 19/33 A kérdező kommentje:
utolsó elötti te tényleg hülye vagy!!!
2013. ápr. 20. 13:05
 20/33 anonim ***** válasza:
4%
Akkor miért ábrázolják a filmek (kivétel nélül) a "lúzer" karaktert fogszabályzóval, szemüveggel, pattanásokkal meg egyszemöldökkel...? Ha 1-2 ilyen lenne akkor jó, na de az összes...???
2013. ápr. 20. 13:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!