Fiúk! Nagyon sokat ront egy lány esélyein, ha nincs nagy melle?
Figyelt kérdés
Ilyesmi testalkatom van ami a képen szerepel, és a melleim is így állnák bikinben, de nagyon sokszor gátlásos vagyok, sokan mondják, hogy szép vagyok, de nekem mindig csak az lebeg a szemem előtt, hogy bárcsak nagy melleim lehetnének.... Nem vagyok magabiztos emiatt. L/17
2013. ápr. 16. 18:27
1/11 anonim válasza:
egyáltlaán nem a melled ami érdekelne engem.
És nem vagyok ezzel egyedül. :)
Ha kedves vagy és jó fej akkor mell nélkül is siekres lehetsz, ha meg bunko és primitiv vagy akkor meg lehet két halálcsillag is a nyakad alatt akkor sem kellenél...
2/11 anonim válasza:
nekem sose a mell volt a lényeg
3/11 anonim válasza:
egy ilyen vagy hasonló test és egy szép kedves arc mellett elenyésző a mell mérete
4/11 anonim válasza:
jah el is felejtettem:
Képet Képet Képet!!! :)
5/11 anonim válasza:
Hát poén is de vélemény is. Minden lány melle 5-ös mert öt ujjal lehet megfogni:) Én sosem hisztiztem hgoy nagy pici a melle a barátnőmnek csak ha kérem és kettesben vagyunk adja oda:)
6/11 anonim válasza:
Dehogyis. Nyilván mindenkinek van olyan, hogy a kisebbet, nagyobbat szereti, de normális ember nem azért fog elutasítani, mert kicsi a melled. Nekem pl a kicsi jobban tetszik, mint a nagyon nagy. Aztán gondolj arra, hogy sokszor előny is lehet. Azt mondják, kis mellel könnyebb a sport, lehet hason aludni, nem kell kényelmetlen melltartókat hordani, vehetsz fel kivágottabb felsőn anélkül, hogy kikandikáljon a bimbi... Nézd az előnyét is. Ráadásul gondolom nem akarod, hogy a pasik két nagy mellel azonosítsanak, márpedig sok férfitársamnál bizony leáll az agy, ha két szép nagy cickót látnak, és onnantól kezdve fogalmuk sincsen, miről is hadoválsz.
7/11 anonim válasza:
Abszolút felfoghatatlan számomra ez a para a lányoknál a ciciméretük miatt, meg nem értem ezt a kényszerképzetet náluk, mely szerint a pasiknak csak a hatalmas csöcsök jönnek be... Szerintem a pasikat sokkal kevésbé érdekli ez, MELLesleg nagyon sokan rajonganak inkább a kisebb cicikért, mint például én is... :) Viszont annál inkább képesek a nők egymást leszólni a mellméretük miatt, és a nők egymással tudjuk, könyörtelenek tudnak lenni... ;) Tehát csajok, szerintem ti sokkal inkább nőtársaitoknak akartok megfelelni, mint a férfiaknak... :)
8/11 anonim válasza:
Igen, mert a nőknek beadják, hogy minél nagyobb a mellük, annál nagyobb az értékük, mint nő. Pedig ez butaság. Semmilyen szám, méret nem határozza meg, ki mennyire nő. Ahhoz, hogy valaki nő legyen, nem kell hatalmas mell, hatalmas fenék, vékony derék, hosszú haj, szoknya, magassarkú, mell, vagy vagina. Ha valaki nőnek érzi magát belülről, akkor rohadtul nem számít, amúgy milyen teste van.
9/11 anonim válasza:
Egy értelmes pasinak nem a mellméret alapján fogsz megtetszeni. Mert ennek semmi jelentősége nincs. A kicsi is épp olyan szép mint egy közepes vagy nagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!