Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is szilikon cicit...

Szerintetek is szilikon cicit kellene csináltatnom? (kép)

Figyelt kérdés

Eddig csak pár pasi látta a mellem de nekik bejött nagyon ,de nekem nem igazán a mérete miatt nem tetszik és gondoltam megcsináltatom de nem tudom eldönteni.

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 16. 14:47
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:
ez minden csak nem gyönyörű,nem látsz a szemedtől,hogy milyen kicsi és mennyire szétáll?
2013. máj. 18. 01:33
 32/34 anonim ***** válasza:

Nagyon szép melleid vannak. :-)

Megfognám őket.... :-)

2013. máj. 18. 14:49
 33/34 anonim ***** válasza:
Remélem nem csak nekem egyértelmű, hogy olcsó bókokat jöttél csak bezsebelni ide...
2013. okt. 16. 14:11
 34/34 anonim ***** válasza:
Háát, tényleg kicsik a melleid, de erre a szilikon se megoldás. A szilikon mellek 90%-a ronda, tehát csak akkor csináltass olyat, ha találsz olyan orvost, aki mell nem pedig labda formájú ciciket csinál neked és kellően puhákat. Hasonlóakat, mint a természetes nagy mellek, amiknél nincs csodálatosabb:)
2014. febr. 5. 20:31
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!