Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Szerintetek is szilikon cicit...

Szerintetek is szilikon cicit kellene csináltatnom? (kép)

Figyelt kérdés

Eddig csak pár pasi látta a mellem de nekik bejött nagyon ,de nekem nem igazán a mérete miatt nem tetszik és gondoltam megcsináltatom de nem tudom eldönteni.

[link]

[link]

[link]

2013. ápr. 16. 14:47
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
Szép, formás, felesleges megvagdosni.
2013. ápr. 16. 14:48
 2/34 anonim ***** válasza:

A te életed, úgy teszed tönkre ahogy akarod.

De azért az jelző értékű dolog, hogy a fiúk szerették, te pedig nem. Azért szerencse, hogy nem magadat kell dugnod.

2013. ápr. 16. 14:48
 3/34 anonim válasza:
Dehogy kellene! Szépek a melleid és ez még nem az extra kicsi kategória.
2013. ápr. 16. 14:49
 4/34 anonim válasza:
nekem is nagyon bejön :-)
2013. ápr. 16. 14:52
 5/34 anonim válasza:
100%
nah,lementettem a kepeket.lesz mire verni
2013. ápr. 16. 14:53
 6/34 anonim ***** válasza:
Meg ne őrülj!!! Bocs, de tényleg nem értem, hogy jut ilyen az eszedbe. Nagyon helyes cicijeid vannak, miért tennéd tönkre magad? Én IMÁDOM az ilyen ciciket, mint a tiéd, és még rengeteg pasi van így vele. Akinek meg nem jön be, azzal ne foglalkozz!
 7/34 ivilicious ***** válasza:
sztem full normális, nem kell bele a gumi
 8/34 anonim ***** válasza:
Lány vagyok, hasonló a mellem, mint a tied és én sem szeretem őket. Ha lenne lehetőségem, akkor megcsináltatnám, nem érdekelne, hogy a pasiknak tetszik-e, vagy nem, én látom mindennap és én nem tudom elfogadni így. Viszont, ha pozitív visszajelzést kapsz róla(én még sajnos nem kaptam), akkor szerintem fölösleges, lehet több "baj" lesz vele, mint volt.
2013. ápr. 16. 14:54
 9/34 anonim válasza:

hát ezek a ciciformák és méretek az egyik gyengéim.

jobban tetszenek, mint a gumilabda-szilikon csöcsök...

de ha csak ismerkedni akartál ezekkel a képekkel, egy kis önreklámként, akkor sikerült!

küldj privit!

10/34 anonim ***** válasza:
Szerintem ez így tökéletes! Ne csináltasd meg!
1 2 3 4

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!